“Împăcarea costă, nu glumă!” ne pot spune, cu mâna pe inimă, Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu, Ilie Năstase, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, dar şi Leo de la Strehaia, care era topit după fotomodelul Loredana Chivu. De dragul lor, cei trei bărbaţi şi-au golit cardurile.


Încurcate sunt căile dragostei! După cearta cu scântei, de acum două săptămâni, Bianca Drăguşanu (37 de ani) şi Alex Bodi au sărbătorit împăcarea, zilele trecute, în Hong Kong, tocmai în China, oraş situat la o distanţă de 8. 146 de km de Bucureşti. Deşi călătoria a fost lungă, cei doi porumbei nu s-au plictisit în cele 14 ore de zbor, căci s-au răsfăţat în propria lor cabină, ca la un hotel de cinci stele cu room service.

Cei doi s-au îmbarcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong, iar blondina a călătorit ca o prinţesă în propria ei cabină, cu duş, bar, Internet. Un zbor la clasa business, operat de compania aeriană cu care Bianca Drăguşanu a plecat spre Hong Kong, oferă una dintre cele mai luxoase călătorii comerciale posibile, cu locuri spaţioase şi dotări şi servicii de lux, inclusiv televizoare. Toate locurile au minibar, porturi USB, precum şi geamuri cu ”perdele” controlate electic. Luminozitatea în cabină se schimbă în funcţie de etapele zborului, la îmbarcare fiind roşu pal. Un adevărat spectacol pentru care omul de afaceri a plătit 4.000 de euro pentru  biletele de avion dus-întors, plus alţi 4.000 de euro pe cazarea la un hotel de fiţe: “Alex ştie, a greşit mult faţă de Bianca şi a încercat să facă tot posibilul să obţină iertarea. A luat-o pe sus şi s-a trezit la aeroport. Îi aşteaptă o vacanţă de câteva zile în Hong Kong unde vor clarifica situaţia. Un lucru este sigur, nu pot sta mai mult de două săptămâni unul fără celălalt, aşa că cel mai probabil sunt sentimente puternice la mijloc!”, au mărturisit surse din anturajul vedetei pentru Click! Dar în luna mai ei au mai bifat o vacanţă de împăcare în Dubai, cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite, situat la o distanţă de 3.400 km de Bucureşti. Biletele de avion dus-întors i-au costat 2.000 de euro, iar cazarea, într-un hotel de cinci stele, încă 4.000 de euro. S-au pozat pe plajă, în ipostaze scandaloase. 

 

Brigitte Năstase a primit genţi de 100.000 de euro

Brigitte Sfăt (42 de ani), fosta soţie a lui Ilie Năstase (72 de ani), s-a ales şi ea cu o zestre considerabilă, în urma deselor împăcări cu celebrul Nasty. Ea a primit, în urmă cu doi ani, un apartament cu două camere, în valoare de 100.000 de euro, situat într-un bloc rezidenţial, de pe malul Mării Negre. “Ilie mi-a oferit cadou acest apartament minunat, ca să-l iert pentru toate escpadele. Ce ziceţi, merită?! O să fiu foarte aproape de tot ce înseamnă distracţie”, spunea Brigitte, în filmuleţul de pe Facebook. Dar ea s-a mai ales şi cu genţi şi cu pantofi în valoarea de peste 100.000 de euro, modele din marile magazine.

 

Leo de la Strehaia i-a dat lui Lori un bolid de 45.000 de euro

Leo de la Strehaia (42 de ani) este un alt personaj din lumea mondenă cu dare de mână! Printre norocoase s-a numărat şi fostul fotomodel Loredana Chivu (28 de ani) care, în urma unor scandaluri dintre ei, a primit în dar o maşină BMW X5, în valoare de 45.000 de euro. Din păcate nici cu acest cadou  blondina n-a revenit la sentimente mai bune, aşa că Leo i-a cerut bolidul înapoi. În ciuda tuturor presiunilor, Loredana nu a renunţat la cadou, mai mult, ca să scape de discuţii, l-a vândut, veste care l-a scos din minţi pe Leo de la Strehaia, care de altfel avea soţie şi copii.   

 

Loading...