E oficial! Alex Velea(37 de ani) a cerut-o, în sfârșit, pe frumoasa Antonia (32 de ani) de soție! Cererea în căsătorie s-a lăsat cu declarații de iubire din partea lui Alex Velea și lacrimi din partea Antoniei. Solistul i-a oferit și inelul Antoniei!


După 9 de ani relație, Alex Velea a primit undă verde și a putut să o ceară, în sfârșit, în mod oficial pe partenera sa de viață, Antonia, de soție. Cererea a fost una romantică, Alex Velea oferindu-i un inel cu diamante Antoniei, femeia cu care are doi băieți. La vederea inelulului mult-așteptat, Antonia a izbucnit în lacrimi și a spus un :”Da!” cu glasul gătuit de emoție. “ A zis: Da! Ești focul din inima mea, te iubesc până dincolo de moarte”, a fost declarația de dragoste pe care Alex Velea i-a făcut-o în mod public Antoniei, postând fotografia cu viitoarea sa soție pe Instagram.

antonia-inel-velea.jpg

Așa arată inelul primit de Antonia de la Alex Velea
Foto: arhiva personală

Antonia a divorțat de Vincenzo Castellano anul trecut

Antonia și Alex Velea se cunosc și se iubesc de 9 ani de zile. Cei doi artiști nu au putut să se căsătorească deoarece Antonia a reușit de abia anul trecut să divorțeze de fostul soț, Vincenzo Castellano, bărbatul cu care are o fetiţă superbă, în vârstă de 10 ani.
Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011 și au divorțat cu acte în 2020. Solista s-a cuplat cu Alex Velea la sfârșitul anului 2012. Cei doi au împreună doi băieţi, Dominic (6 ani) şi Akim (4 ani).  Antonia și Alex Velea au foast acuzați că au trăit toți anii aceștia în păcat și că și-ar fi clădit fericirea pe drama altora.
Când au intrat în relație, Alex Velea tocmai se despărțise de cea căreia îi declara iubirea în piesele sale, Ana Maria Mircea, în timp ce Antonia declara că nu mai formează un cuplu cu tatăl fetiței sale, italianul Vincenzo Castellano.
„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”, a declarat Alex Velea, la „Xtra Night Show”.

 
 
Loading...