În ultima vreme tot mai mulţi băieţi frumoşi şi bine făcuţi au pătruns în industria muzicală. După Alex Velea, Dorian Popa sau Bogdan Vlădău un alt tânăr cu pătrăţele pe abdomen este hotărât să îşi continue cariera în muzică şi a lansat o piesă „săltăreață”.


Florin Gherlea (26 de ani) promovează o nouă melodie, care se numeşte „Vara asta”. Solistul a mai avut câteva tentative de a deveni celebru, cu piesele „Bun rămas” și „Cu gândul la tine”. „E una dintre piesele la care s-a muncit pe parcursul a trei luni și sunt încântat de ce a ieșit. Piesa a luat naștere la începutul primăverii și s-a finalizat la începutul verii. «Vara asta» aduce o schimbare în stilul muzical al artistului care îi vine ca o mănușă. Piesa transmite un mesaj pozitiv de dragoste și bună dispoziție,  pe care o poți asculta oriunde te-ai afla. Piesa a fost compusă şi semnată 100% de mine iar înregistrările au fost realizate la ProSound Studio”, spune Florin Gherlea. 

florin_gherlea_foto.jpg

florin gherlea lansare vara asta
Florin Gherlea vrea să el să iasă în evidență pentru corpul bine lucrat la sală
foto: arhiva personală

În prezent, artistul lucrează la următorul single care va fi lansat la jumătatea lunii octombrie. Tot în lucru se află și primul material discografic care încet să prindă contur și să se finalizeze.

Ascultă melodia „Vara asta”

 
 
Loading...