Alexandru Arşinel şi-a amintit de perioadele bune din viaţa sa când avea voie să facă absolut orice îşi dorea, şi a mărturisit că, acum, cu toate restricţiile primite, îi este greu să mai ducă o viaţă normală.


Actorul a mărturisit că şi-ar dori să fie din nou Crăciunul sau Revelionul, să aibă voie să mănânce orice şi să conducă maşina. Arşinel a povestit cum şi-a petrecut sărbătorile şi ce-l apasă acum cel mai mult pe el.

Pare că întâmplările rele se ţin după el, după ce şi-a pierdut colega de scenă, actriţa Stela Popescu, dar şi colega de teatru, actriţa Cristina Stamate, la scurt timp, acesta a fost internat la spital pentru investigaţii, iar zilele acestea a fost interogat pentru cazul în care este implicat medicul Lucan, cel care i-a făcut actorului transplantul de rinichi.

"Starea mea de sănătate este bună. Chiar mă simt bine. Aţi intrat la mine în birou când ascultam Doga. Petrec în acest timp mai mult decât pe scenă, pt că activitatea de manager implică mult. Uneori e prima casă, de aceea mi s-a reproşat o viaţă întreagă că am uitat să mai vin şi acasă....vreo 60 de ani. Am tăiat porcul împreună cu băieţii mei şi am avut prospături. Eu m-am bucurat mai puţin pentru că mă urmăreşte o anumită suferinţă care nu te lasă să dormi noaptea.

Mi-aş dori să mai fac încă o dată Crăciunul şi Revelionul. Am toate restricţiile posibile. Să nu mănânc, să nu conduc, să nu mă trezesc dimineaţa. Nu pot trăit aşa. Îmi doresc să fiu sănătos, eu şi familia şi să o ajute Dumnezeu mai mult pe soţia mea. Îmi doresc o stagiune de succes", a povestit Alexandru Arşinel pentru Antena Stars.

loading...
Loading...