Dacă unii au preferat distracţia la munte, înfofoliţi cu căciuli şi fulare, iată, câteva dintre vedetele noastre au ales locurile cu mult soare, unde au făcut o promenadă sau chiar plajă. Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au bronzat în Sri Lanka, Dani Oţil a fugit cu iubita în America, Ramona Olaru s-a distrat în Bali, iar soţii Brancu în Dubai, alături de Botezatu şi Anamaria Prodan.


7.jpg

Anamaria Prodan l-a invitat pe Cătălin Botezatu în Dubai

În timp ce alţii au petrecut Crăciunul lângă bradul împodobit sau înfofoliţi cu căciuli şi fulare la munte, unele dintre vedetele noastre au pereferat să petreacă ceva mai atipic. Fără sarmale şi cozonac, ci îmbrăcaţi mai sumar în vacanţe exotice.

2.jpg

Radu Vâlcan

Spre exemplu, prezentatoarea emisiunii ”Vorbeşte Lumea” de la Pro Tv, Adela Popescu (33 de ani), şi soţul ei Radu Vâlcan (42 de ani) şi-au lăsat copiii în grija părinţilor lor şi au plecat departe de ţară.

1.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut în Sri Lanka

Au ales o ţară situată în sudul Asiei, lângă Oceanul Indian, unde temperatura este de 27 de grade. Da, aţi ghicit, este vorba despre Sri Lanka, iar cei doi soţi se află acolo de aproape patru zile. Au avut timp de plajă, de ”hidratare” cu sucuri de cocos şi  savurat specialităţi pe bază de fructe de mare. Nu sunt singuri, ci li s-a alăturat Gabriel Coveşeanu şi soţia lui.

4.jpg

Miss Funduleț și Dani Oțil au făcut Crăciunul în Miami

Şi asistenta de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1, Ramona Olaru se distrează la 28 de grade Celsius, tocmai în Bali alături de iubitul ei, Cuza, de la trupa ”Noaptea târziu”.

daniotil.jpg

Dani Oțil

Au cântat colinde pe plajă în costume de baie, s-au delectat cu preparate specifice locului şi s-au jucat cu maimuţele. Şi colegul sexoasei Ramona a preferat Crăciunul ”la cald”. Dani Oţil şi iubita lui, fotomodelul Gabriela Prisăcariu, se află în SUA, mai preci în Miami.

5.jpg

Ramona Olaru și Cuza s-au bronzat în Bali

În haine sumare, Miss Funduleţ s-a lăsat pozată de iubitul ei lângă un brad imens cu globuri uriaşe. Moş Crăciun a venit şi în Dubai la vila somptuoasă a Aneimaria Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf.

3.jpg

Cristi Brancu și Oana Turcu s-au distrat în Dubai

Nu au fost singuri, ci alături de copiii lor, dar li s-a alăturat şi familia Oana Turcu şi Cristi Brancu, şi creatorul de modă Cătălin Botezatu. A fost un Crăciun între prieteni, la 23 de grade Celsius, iar impresara FIFA nu s-a dezis de obiceiurile româneşti.

8.jpg

Raluca Zenga a cântat colinde cu copilașii ei pe plaja din Dubai

În fiţosul Dubai s-au răsfaţat cu mâncăruri tradiţionale: mămăligă, sarmale, salata de boeuf şi cozonac, apoi s-au bălăcit în piscinele de fiţe. Tot în Dubai s-a distrat şi Raluca Zenga alături de familia ei, iar fata Andreei Esca a ales Tenerife.

mario-fresh-sexy.jpg

Mario Fresh

Alexia şi iubitul ei Mario Fresh s-au distrat la piscină, îmbrăcaţi în haine sumare şi cu căciuliţe de Moş Crăciun. De masa tradiţională s-a ocupat ”soacra” Alexiei. Mama lui Mario Fresh a făcut salata de boeuf, friptură şi cozonac.  

 

Loading...