După ce s-a chinuit în trecut să ţină diverse diete pentru a scădea în greutate, Alina Eremia a devenit expertă în alimentaţie sănătoasă, calculează din ochi cantităţile şi numărul de calorii ale fiecărui preparat.


Odată cu venirea toamnei, artista s-a orientat spre un smoothie care, de multe ori, îi ţine loc de mic dejun. „Iubesc smoothie-urile. Preferatul meu este cel cu măr verde şi spanac. E supersimplu de preparat: aveţi nevoie de un măr verde, o felie de ananas, o jumătate de lămâie, 200 ml apă şi câteva frunze de baby spanac. Câteva secunde la blender şi gata. De cele mai multe ori, sucul acesta îmi ţine loc de mic dejun”, ne-a mărturisit Alina Eremia. 

După ce s-a confruntat în trecut cu problema kilogramelor în plus, a găsit echilibrul perfect în stilul său de viaţă şi s-a transformat radical în ultimii trei ani. A renunţat la toate dietele care i-au dat numai bătăi de cap şi în urma cărora s-a ales cu o gastrită şi cu alte probleme de stomac. A aflat pe propria-i piele că o dietă sănătoasă şi mişcarea reprezintă cea mai bună cale de a-şi menţine silueta.

„Încurajez pe toată lumea să găsească un regim alimentar cu care să se simtă confortabil, să nu facă excese, să nu devină leneşi,  să acorde supermare importanţă mişcării fizice”, adaugă artista. Pe lângă toate acestea, ea se bazează pe o aplicaţie pe telefon care îi calculează caloriile pe care le mănâncă în decursul unei zile. 

 
 
Loading...