Cu siguranţă acesta a fost ultimul răsfăţ la mare, pentru Alina Puşcaş. Click! vă prezintă poze de la malul mării, cu vedeta Antena 1, dar şi cu altă graviduţă, actriţa Diana Dumitrescu.


Alina Puşcaş are o familie numeroasă. La doar 33 de ani, vedeta Antena 1 urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil, din căsnicia cu stomatologul Mihai Stoenescu. După cum a declarat chiar ea, se pare că va fi ultima sarcină, întrucât e cea de-a treia operaţie de cezariană. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe celebra graviduţă weekendul trecut pe plaja din Mamaia.

 • alina puscas
  foto: Mihai Ionescu
 • alina puscas
  foto: Mihai Ionescu
 • alina puscas
  foto: Mihai Ionescu
 • alina puscas
  foto: Mihai Ionescu
 • diana dumitrescu
  Diana Dumitrescu și-a acoperit burtica la plajă
  foto: Mihai Ionescu
 • diana dumitrescu
  Diana Dumitrescu, alături de soțul ei, Alin Boroi
  foto: Mihai Ionescu
1/6

Ea s-a bucurat de ultima bălăceală în Marea Neagră, înaintă să nască. Nu a intrat singurică în valurile mării, ci însoţită  de partenerul ei de viaţă şi de o prietenă de familie, cu care a stat la taclale, a râs şi s-a bucurat de vremea frumoasă. După cum se poate vedea, prezentatoarea Antena 1 are un tonus de invidiat şi este super activă. Nu s-a îngrăşat prea mult, aşa că şi-a permis să îmbrace un costum de baie din două piese în care arăta foarte bine. Doar burtica proeminentă o dă de gol că va naşte peste câteva zile al treilea membru al familiei, o fetiţă! Ea şi Mihai mai au o fiică, pe nume Melissa, de trei anişori, şi un băieţel, Alexandru, de patru anişori, aşa că fetele sunt la putere în familia Stoenescu.

12diana-3.jpg

Dina Dumitrescu, care va deveni mămică peste două luni, s-a plimbat și a lenevit pe şezlong

 

O altă vedetă care se pregăteşte să devină mămică şi arată impecabil în costum de baie este Diana Dumitrescu, pe care o ştiţi din telenovela ”Regina” (Acasă TV). Actriţa în vârstă de 35 de ani mai are două luni de aşteptat până îşi va strânge la piept bebeluşul, aşa că profită la maximum de soare, de mare şi de plajă. Blondina şi-a bronzat burtica în aceeaşi staţiune de fiţe, Mamaia.

Şi ele s-au relaxat la plajă, înainte de a deveni mămici

12-7.jpg

Deea Maxer (29 de ani) e însărcinată în șase luni

12-10.jpg

Adina Postelnicu (40 de ani), de la “Heaven”, e gravidă în șapte luni

12-9.jpg

Anca Serea (38 de ani) va fi mamă pentru a șasea oară

12-8.jpg

Carmen Simionescu (21 de ani), gravidă în 9 luni, a fumat pe plajă

 
 
Loading...