Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” are un an plin, atât în viaţa de familie cât şi în carieră. După ce în 2015 a devenit prima oară mamă, iată că acum a aflat că este a doua oară însărcinată cu iubitul ei, stomatologul Mihai Stoenescu (41 de ani), cu care s-a logodit.


Alina Pușcaș (32 de ani) a anunţat că este din nou însărcinată şi a povestit că a aflat vestea la o zi după ce tatăl iubitului ei a decedat. Pe 21 mai, cei doi au avut parte şi de un botez ca la carte, cu rude dar şi prieteni vedete care le-au venit la evenimentul care s-a ţinut în mijlocul Bucureştiului. 

alina_puscas_inel.jpg

alina puscas inel
Alina Pușcaș a primit un inel vechi de peste 100 de ani
foto: Arhiva Personală

 

Înainte de a face botezul, Alina a anunţat că este din nou însărcinată şi va avea o fetiţă, care să se joace cu micul Alexandru. În plus, de câteva zile, prezentatoarea poartă cu mândrie pe inelar un inel de logodnă. S-ar părea că acesta a fost al bunicii logodnicului ei, care i l-a dat acestuia pentru femeia cu care se va casători şi îi va dărui moştenitori. S-ar părea că inelul de logodnă are peste 100 de ani, având valoare sentimentală, în primul rând.

Totuși, prezentatoarea Tv nu are timp să se bucure pentru că, după ce a fost cu iubitul într-o vacanţă în Italia, pe vas, acum s-a întors la muncă şi filmează diverse promouri - filmuleţe pentru Antena 1. S-ar părea că Alina Puşcaş nu vrea să fie prinsă cu “burta la gură” în reclamele postului de televizune, astfel că le pregăteşte de pe acum, la fel cum face şi Andreea Bălan, o altă colegă graviduţă a Alinei. Cele două s-ar părea că filmează de zor şi repetă pentru noul sezon, cel de-al zecelea din “Te cunosc de undeva” care va începe în toamnă la Antena 1. Asta ca să nu nască în timpul emisiunilor.

 
 
Loading...