A venit rândul ei să intre în pielea unui personaj celebru, însă transformarea nu s-a petrecut la "Te cunosc de undeva", emisiune pe care o prezintă alături de Cosmin Seleși, ci în cadrul galei caritabile #AjutEu, difuzată duminică, la Antena 1. Alina Pușcaș a fost bombă-sexy în rolul excentricei Madonna.


"Azi, în gala #AjutEu, voi susține cazul lui Claudiu cu această transformare marca «Te cunosc de undeva». Evident, personajul este Madonna, în clipul «Hung Up». Încercați să fiți indulgenți, înțelegători cu mine. Nu sunt cântăreață, deși îmi place să cânt... Dar în combinația de coregrafie și cântat live... E ÎNGROZITOR de greu! Nu am văzut montajul final al momentului, dar sper să fi ieșit onorabil Până la urmă, e o joacă drăguță", a scris Alina Pușcaș pe rețelele sociale, înainte de difuzarea momentului la TV.

alina_puscas-madinan1.jpg

Alina Pușcaș, o mămică sexy
foto: Antena 1

Prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva" a reușit să pună în scenă o coregrafie impresionantă, iar costumul mulat a lăsat la vedere silueta filiformă pentru care Alina a ținut o dietă controversată. Vedeta are trei copii, însă cu asemenea trup ar putea urca oricând pe podiumul de modă. În vară, ea a slăbit 6 kg în 9 zile cu un regim restrictiv.

Alina Pușcaș a dansat pentru a ajuta un tânăr paralizat

Alina a pus în scenă o transfomare de senzație pentru a-l ajuta pe Claudiu Daniel Bîță, un tânăr paralizat de la piept în jos, în urma unui accident petrecut la scăldat, în 1996: "Mi-a fost foarte greu să joc, să joc relaxarea, pentru că mi-am imaginat povestea lui. Trăiesc frica să nu se întâmple nimic cu copiii mei", a spus ea despre cazul caritabil pe care l-a reprezentat. Alina a motivat alegerea cazului lui Claudiu și a explicat că a impresionat-o enorm că bărbatul nu a cerut nimic pentru a-și depăși condiția fizică. Alina i-a propus bărbatului să o ajute pe ea cu proiectele personale în care este implicată, Claudiu fiind pasionat de IT.

alina-puscas-madonna2.jpg

Alina Pușcaș a imitat-o admirabil pe Madonna
foto: Antena 1

Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar au prezentat gala-maraton "Ajut eu!"

Duminică, 29 noiembrie, când postul Antena 1 a împlinit 27 de ani de existenţă pe piaţa media, proiectul «Ajut eu!» (www.ajuteu.ro) a revenit cu o nouă ediţie, în care românii de pretutindeni au avut posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui. Gala-maraton, difuzată începând cu ora 14:00, la Antena 1, a fost prezentată de Mihai Morar și Alessandra Stoicescu. Amalia Năstase, Antonia, Adelina Pestriţu, Selly, Cuza de la Noaptea Târziu, Răzvan şi Dani, Tequila, Andra Gogan, Mirela Vaida, Alina Puşcaş, Cosmin Seleşi, Iuliana Beregoi, Şerban Copoţ, Dan Badea, Fabuloasele Alina Tănasă şi Diana Enciu, Otravă, Carmen Grebenişan, Adda şi Cătălin Rizea, AMI, Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu, Cristi Iacob, Gabriela Szabo, Ozana Barabancea, Laura Lavrig, Nicole Cherry, Amna sau Cocuţa şi Bogdan Boantă Amna sunt doar câteva dintre vedetele care nu au stat pe gânduri şi s-au alăturat şi în acest an campaniei.

Citește și:

Alina Puşcaş este sexy-mama, la plajă! Ce bine arată după trei nașteri!

EXCLUSIV Alina Pușcaș, cu toată familia la mare după experiența “Covid”. E tandră cu soțul și jucăușă cu cei 3 copii

 

 
 
Loading...