Ilan și Alina Laufer au primit o lovitură dură din partea sorții. Aceștia nu pot deveni părinți pe cale naturală. După îndelungi încercări de a avea un bebeluş, bănuiala lor a fost confirmată.


Soții Laufer au aflat de curând că nu pot concepe copii pe cale naturală, după ce s-au chinuit să devină părinți timp de trei ani de zile. Aceștia au fost invitați marţi seară la emisiunea lui Teo Trandafir și au povestit la ce metode au apelat pentru a concepe cât mai repede un copilaş. Cauza pentru care nu sunt încă părinți nu este o problemă fără rezolvare. Având un program foarte încărcat și o viață foarte activă, stresul și-a pus amprenta.

”Avem un copil , pe Karina, căci ea e copilul nostru, însă ne mai dorim un copil”, a spus Ilan la Teo.

Cei doi soți au declarat că, în prezent, urmează un tratament foarte simplu care nu este deloc dureros.  Acest tratament presupune administrarea de medicamente, suplimente alimentare și coenzima Q10. Acestea au rolul de a îmbunătăți materialul genetic.

Se pare că acest tratament a mai fost urmat de către aceștia, însă nu l-au respectat. De data aceasta sunt hotărâți să-l țină ca la carte. Soții Laufer sunt optimiști şi speră ca în viiitor Alina să rămână gravidă a doua oară.

”Normal că ne dorim copilașul nostru, însă avem timp, nu vom lăsa asta să ne strice relația”, a menționat Alina.

În urmă cu patru ani, cei doi s-au căsătorit. Alina are o fetiță pe nume Karina împreună cu solistul Jorge , iar Ilan o iubește ca pe fiica lui.

 
 
Loading...