Alina Vidican a fost prezentă la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTv. Trădată în dragoste, Alina a povestit un amănunt extrem de interesant.


Pe vremea când Valentina Pelinel și Cristian Boureanu erau căsătoriți, cei doi erau prieteni foarte apropiați de Cristi Borcea și Alina Vidican. Totuși, cei doi nu au fost prezenți la nunta lui Borcea și a Alinei, care a avut loc în anul 2011.

Alina Vidican a explicat: “Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!” Alina a continuat, afirmând că între Borcea și Valentina Pelinel se înfiripase o relație încă de la acea vreme, chiar dacă fostul fotomodel era într-un mariaj cu Cristian Boureanu. Alina și Valentina s-au bătut pe Cristi Borcea și, câștig de cauză, acum patru ani, a avut Alina Vidican. “Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, a mai spus Alina Vidican.

 
 
Loading...