Cel de-al 7-lea sezon al emisiunii “Chefi la cuţite” este la doi pași de semifinală, iar diseară, la Antena 1, de la ora 20.00, vom vedea penultimul battle. Pentru că filmările s-au încheiat în vară, Click! a aflat deja câștigătorul premiului de 30.000 de euro, iar detalii veți afla în textul de mai jos.


Show-ul culinar care se bucură de mare audiență la Antena 1 va ajunge la final pe 17 decembrie. Click! a aflat, în exclusivitate, care dintre cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, a câştigat acest sezon al emisiunii şi ce concurent a luat premiul cel mare.

echipa-catalin-scarlatescu.jpg

catalin scarlatescu
Echipa lui Cătălin Scărlătescu
foto: Antena 1

Click! a aflat că în finală Florin Dumitrescu nu a mai avut nici un concurent şi că marea bătălie a preparatelor de top s-a dus între Sorin Bontea, care a rămas în echipă doar cu Bobby şi Alex, și Cătălin Scărlătescu, care l-a avut în finală pe Alex. Click! a aflat că marele câștigător al premiului de 30.000 de euro se numeşte Alexandru Comerzan (31 de ani) şi face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și:

Florin Dumitrescu, dezvăluiri din culisele «Chefi la cuţite»: «Suntem pilaf, din 10 duble scoatem jumătate»

Marius Moga, cu soţia sexy în juriul de la «Chefi la cuţite»

 

 
 
Loading...