Margareta-Miryam Manole, căci așa se numește în acte fata Clejanilor, este, la 25 de ani, o femeie foarte hotărâtă. Locuiește încă la părinți, nu are iubit și spune că se mută de la ai ei doar după nuntă

În ceea ce-l privește pe bărbatul visurilor, și aici cântăreața e foarte sigură pe ceea ce vrea: un bărbat bine educat. Cât privește cariera, Margherita a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, unde a studiat pianul și canto clasic, dar a urmat cursurile unei Facultăți de Jurnalism, domeniu în care totuși nu are de gând să profeseze prea curând, pentru că e prea ocupată cu cântările și aparițiile tv. Apropos de asta, revine pe micile ecrane în noul show de la Antena 1, „Aventură cu 4 stele”.

«Vreau bărbat cu educație aleasă»

 

margherita click tv
Margherita s-a lăsat pozată extrem de sexy pentru coperta Click! TV din 11 august 2017. Cel mai citit ghid tv din România apare în fiecare vineri și se distribuie gratis, împreună cu ziarul Click!
foto: Click! TV

 

 • Margherita, cum stai cu dragostea?

Este o întrebare care mereu îmi aduce zâmbetul pe buze. Cuvântul dragoste îmi definește foarte bine familia. La mine în familie predomină armonia, liniștea și dragostea.

 • Ai un iubit?

Nu. Termenul de iubit încă nu și-a făcut apariția în viața mea, dar sper ca Dumnezeu să mă bucure și să am o relație exact așa cum mi-o doresc. Când va fi să fie, mi-aș dori să îmi cunosc viitorul iubit într-un ambient exotic...

 • Așadar, cum ar trebui să fie bărbatul care te-ar putea cuceri?

În primul rând, ar trebui să fie o persoană cu o educație aleasă, un bărbat care a trecut printr-un proces de maturizare. Odată cu trecerea anilor, devin mai pretențioasă și selectivă, pentru că am muncit mult la dezvoltarea mea ca femeie.

 • Dar cu părinții, de care știu că ești foarte apropiată, cum te mai înțelegi?

Nu pot spune decât că m-am născut norocoasă! Am cei mai minunați părinți, sunt oamenii care îmi sunt alături necondiționat și în permanență. Iubirea pe care le-o port este nemărginită. Întotdeauna am emoții când mă gândesc la ei, pentru că știu că viața lor ne este dedicată mie și fratelui meu.

Pleacă din casa părintească numai după mărătiș

Margherita familie Clejani Fulgy
Margherita este foarte atașată de părinți, Viorica și Ioniță din Clejani, și de fratele ei, Fulgy
foto: arhiva personală

 

 • Mai locuiești cu ei?

Da, locuiesc cu ei și în următoarea perioadă nu îmi doresc să se schimbe ceva în acest sens. Nicăieri nu-i ca acasă, lângă frați si neamul meu, așa cum reiese și din cântecul “Acasă dorul mă cheamă”, pe care îl interpretez în duet cu mama mea.

 • Și când ai de gând să te muți la casa ta?

Când îmi voi întemeia o familie. Atunci îmi voi crea un alt drum în viață, bineînțeles, sub îndrumarea părinților mei. Va fi un moment greu, pentru că-i iubesc și nu o să-i mai am în preajmă 24 de ore din 24, dar îi voi vizita în permanență.

 • Dar relația cu frățiorul tău mai mic cum e?

Este o relație ca între un frate și o soră. Ieșim în oraș împreună, studiem, râdem, povestim, ne certăm...

 • Așadar, apar și certuri...

Orice om se ceartă, iar dacă nu are un motiv, îl caută. Așa și noi! Poate mi-a murdărit mașina, poate nu vrea să merg cu el în oraș, poate face gălăgie în casă mai mult decât este cazul...

 • Și cum va împăcați?

De la sine. Ne împăcăm pentru că știm că unul fără celălalt nu putem trăi. Și întotdeauna iubirea învinge.

A făcut multe eforturi pentru silueta actuală

Margherita silueta plaja piscina
Margherita are acum doar 57 de kilograme la 1,70 m înălțime
foto: Marius Pirea / Antena 1

 

 • Ai ținut fel de fel de diete și chiar ți-ai pus sănătatea în pericol. Ai ajuns la un echilibru din punctul de vedere al nutriției?

Da. Acum am 57 de kilograme la 1,70 m înălțime. Mănânc tot ce îmi doresc, gândesc pozitiv și transmit corpului meu stimuli care îl ajută să își păstreze greutatea corporală.

 • Ce eforturi mai faci pentru a-ți menține silueta?

Muncesc foarte mult și acest lucru mă menține. Oamenii care au activitate și sunt continuu pe drumuri se mențin în formă mult mai ușor.

 • La numai 20 de ani ai deja operații estetice... De ce ai făcut acest pas atât de devreme?

Sunt o persoană înzestrată, în primul rând, cu o frumusete interioară. Este un subiect tabu în zilele noastre cel legat de operațiile estetice, dar eu, dacă am făcut ceva, a fost doar ca să mă simt bine cu mine însămi, mă refer la silicoane și acid în buze.

 • Mai ai în plan și alte intervenții?

Am de gând să trăiesc frumos, iar dacă o dată cu trecerea timpului voi simți să fac ceva în ceea ce privește aspectul meu fizic, o voi face. Nu sunt persoana care să spună nu lucrurilor frumoase.

A lansat recent un clip în care apare foarte sumar îmbrăcată

 • Să vorbim nițel și despre porfesie. Ai terminat recent Jurnalismul...

Da, tema de disertație am susținut-o în comunicarea mediatică. Mă simt împlinită că am făcut ce mi-am dorit. În plus, această specializare mă ajută în primul rând pe scenă, deoarece am învățat să comunic non-verbal, să le transmit celor din jur stările mele, să mă implic mai mult, iar aceste lucruri le poate face cu adevărat un jurnalist. Simte, trăiește și acționează.

 • Dar când ai de gând să profesezi?

Mi-aș dori, la un moment dat, să lucrez în presă, însă deocamdată mi-e bine unde sunt. Oricum, am învățat că în viață e bine să nu spui niciodată „niciodată”.

 • Mai nou, cochetezi și cu televiziunea. Participi în noul show de la Antena 1, „Aventură cu 4 stele”. Ce rol ai în acest show?

Sunt o persoană foarte sociabilă, plină de energie pozitivă și spontană și îmi plac oamenii haioși și sinceri. În această minunată „aventură” am experimentat lucruri foarte frumoase în Grecia, alături de ceilalți colegi.

 • Dar tot muzica rămâne pe primul loc, așa-i? Cate cântari ai?

Da. Am planuri serioase în privința mea și a carierei mele. Lucrez intens la mai multe proiecte dar, deocamdată, prefer să nu vorbesc despre ele. Toate la timpul lor. Cât despre concerte... sunt o persoană modestă, iar cariera mea nu cred că se rezumă la numărul de cântări pe care le am. Suntem oameni talentați, plăcuți și iubiți de oameni, iar asta contează cel mai mult.

Luni debutează la Antena 1 show-ul „Aventură cu 4 stele”

aventura cu 4 stele cosmin selesi antena 1
Noul show de la Antena 1 este prezentat de actorul Cosmin Seleși
foto: Click! TV / Antena 1
loading...
Loading...