Povestea din „Vlad”, serialul de la Pro TV, se învârte în jurul unor milionari, patroni de cazinouri, Eliza şi Ştefan Dragomir, ţinta răzbunării personajului principal. Click! a fost pe platoul de filmare şi a vizitat fiecare colţişor al casei, o vilă cu piscină interioară şi piscină exterioară, debarcader, sală de sport şi multe camere.


Cei care au urmărit primele episoade ale serialului „Vlad” şi s-au familiarizat cu povestea trebuie să ştie că filmările pentru primul sezon s-au încheiat, însă Click! a ajuns pe platourile de filmare. Nu în Grecia, acolo unde e hotelul personajelor Eliza şi Ştefan Dragomir, roluri în care se găsesc Olimpia Melinte (32 de ani) şi Andrei Aradits (46 de ani), ci la Snagov, pe malul lacului, într-o vilă de 500.000 de mii de euro. O construcţie modernă, închiriată special pentru filmări, cu etaj, cu subsol, unde se află sală de sport, piscină şi diverse alte încăperi. „Nu e casa mea, e a personajului meu”, ne-a spus râzând Andrei Aradits, care s-a întors pentru serialele Pro TV după 13 ani de la „Iubire ca în filme”. 

10-11-vedete-2-vila-2col.jpg

Aşa arată vila impunătoare din Snagov, închiriată special pentru filmări

Am mai aflat că echipa de producţie, în frunte cu regizorul Jesus Del Cero, a avut neplăceri când vecinii s-au plâns la poliţie că fac zgomot. Toţi cei implicaţi au fost obligaţi să oprească filmările, ca să explice că nu au de ce să facă zgomot. Când am fost noi în vizită, era o linişte deplină: abia se auzeau actorii când îşi spuneau replicile. În afară de echipa tehnică, mai erau zeci de oameni care lucrau în carele aflate la poarta vilei, în stradă, unde era instalat un veritabil comandament. Tot acolo erau câteva corturi unde mănâncă echipa şi unde a fost sărbătorită una dintre actriţe. 

10-11-vedete-4-piscina-2col.jpg

Piscina din spatele casei

Adrian Nartea (38 de ani), interpretul lui Vlad, personajul principal, ne-a povestit că există rulote pentru actori şi că acolo îşi repetă textul şi se odihnesc. De altfel, toţi cei angrenaţi în echipa din spatele serialului se înţeleg foarte bine. 

10-11-vedete-1-gelu-3col.jpg

Reporterul Click!, gata să anunţe “Motor!”

La filmările din ziua respectivă mai erau la lucru Ştefan Iancu (Răzvan), Emilian Oprea (Leonard) şi Diana Sar (Roxana). Reporterul Click! a vizitat nu numai livingul şi subsolul vilei din Snagov, dar şi camera copilului, biroul, apoi a ieşit pe terasă, în spatele casei, la debarcader.

10-11-vedete-5-vlad-2-col.jpg

Reporterul Click!, alături de Adrian Nartea, care-l interpretează pe Vlad

Ce urmează în episodul care va fi difuzat luni seară

10-11-vedete-6-casa-parinteasca-2col.jpg

Casa în care a copilărit Vlad, personajul principal

Vlad se apropie de Roxana şi intră în familia Dragomir, căreia îi dă o mână de ajutor pentru a o salva pe sora Elizei. Diseară, de la 20:30, vom vedea cum evoluează planul de răzbunare al personajului principal, dar şi cum revine Cezar (Constantin Cotimanis), eliberat din închisoare. În acest al patrulea episod, Ştefan îl duce pe Vlad prin locurile în care îşi petreceau timpul în trecut, fără să ştie că, de fapt, acesta e chiar Adrian, fostul său prieten, căruia i-a făcut atât de mult rău. Ştefan îi povesteşte despre fostul iubit al Elizei şi cât timp i-a luat să o cucerească pe cea care îi e acum soţie. Cei doi ajung acasă, la ţară, la părinţii lui Vlad, pentru prima dată după ce el şi-a schimbat fizionomia cu ajutorul unei operaţii estetice. Tot astă-seară aflăm cum a făcut Vlad rost de bani după ce a ieşit din închisoare şi cum a fost ajutat de Cezar.

Loading...