În data de 18 martie, Amalia Enache va fi gazda concertului caritabil "Hope Concert", al "Fundaţiei Hope and Homes for Children România", eveniment care va avea loc la Ateneul Român.


In calitate de ambasador, în ultimii cinci ani, vedeta Știrilor PRO TV este foarte implicată în proiectele pe care "Hope and Homes for Children" le demarează pentru copiii vulnerabili. Astfel, Amalia Enache îi invită pe toţi cei care vor să ajute la un spectacol de muzică clasică, jazz și artă stradală în beneficiul copiilor abandonaţi sau aflați în pericol de abandon. Concertul e la a treia ediție pentru această cauză nobilă.

"Sunt întrebată adesea «Eu cum pot ajuta?». De data aceasta e atât de simplu: vă luați un bilet pentru 18 martie, veniți într-o clădire spectaculoasă a Bucureștiului - Ateneul Român, vedeți pe viu, la intrare, cum se naște o lucrare de grafitti de excepție, ascultați un concert de mare calitate și, din toată această experiență, dați speranță unor copii care sunt încă departe de tot ceea ce noi știm despre copilărie. Dacă vă plac pozele în care apar copii zâmbitori și senini, dacă vă înduioșează privirea unui copil și vă încântă râsul altuia, haideți să facem din ideea unei copilării candide, fericite și fără griji o realitate pentru toți copiii, " a mărturisit Amalia Enache.

hope_concert_afis.jpg

amalia enache proiecte copii concert
Acesta este afişul concertului care va avea loc la Ateneul Român
Afişul Spectacolului

 

Ediția din această primăvară se anunță a fi o călătorie impresionantă de la jazz, la muzică clasică, pusă în scenă de artiști consacrați precum: violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licareț, Ansamblul Violoncellissimo, duo-ul de jazz Mircea Tiberian și Nadia Trohin, percuționistul Zoli Toth și actrița Ana Pepine, cu participarea extraordinară a sopranei Irina Iordăchescu.

Arta stradală se alătură muzicii clasice și jazz-ului

Anul acesta, arta stradală se alătură, pentru prima dată, muzicii clasice și jazz-ului. În fața Ateneului va avea loc un “live street art performance” realizat de cei de la Sweet Damage Crew, unii dintre cei mai cunoscuți realizatori de graffiti din România. Biletele la Hope Concert se pot achiziționa de pe Bilete.ro, ove.ro sau direct de pe site-ul www.hopeconcert.org.

Despre "Hope and Homes for Children"

"Hope and Homes for Children România" (HHC România) activează în România din 1998, timp în care a contribuit direct la închiderea a peste 50 de orfelinate de tip vechi din întreaga ţară. Prin serviciile dezvoltate, copiii trec de la îngrijirea în instituţii în care nu beneficiază de atenţie şi afecţiune individuală, la sisteme bazate pe conceptul familial, care le permit o viaţă apropiată de normalitate.

 
 
Loading...