Cântăreaţa Amna a născut anul acesta, în august, un băieţel şi, ca orice proaspătă mămică, a rămas cu un surplus de kilograme. Nu foarte mare, doar 5-7 kg a avut de dat jos. Însă pielea îşi pierduse din fermitate, a rămas cu celulită, iar pe faţă i-a apărut o acnee de toată frumuseţea. Aşa că a decis să ia măsuri.


De o lună de zile, Anma trece frecvent pragul unui salon de înfrumuseţare din Bucureşti, pe care l-a descoperit de curând. „Am avut mai multe încercări de a trata acneea, dar cel mai mult mi-a plăcut ultimul, care m-a lăsat mască, la propriu şi la figurat. Se numeşte Selenia şi personalizează terapiile nu doar în funcţie de părerea medicului, ci potrivit diagnozei realizate atât la nivel facial, cât şi la nivel corporal. Aceasta arată cu o acuitate de 100% toate problemele pe care le am, unele imposibil de detectat doar cu ochiul liber. Merg săptămânal la terapie şi inclusiv soţul meu a observat diferenţa”, spune cântăreaţa.

amna_2.jpg

De o lună face tratament împotriva acneei şi spune că arată mult mai bine
De o lună face tratament împotriva acneei şi spune că arată mult mai bine

Pe lângă tratamentul facial care i-a atenuat acneea şi cicatricele, Amna îşi face şi tratamente corporale împotriva celulitei şi vergeturilor. După doar două şedinţe a pierdut câte 2 cm în circumferinţă (la picioare, coapse şi abdomen). „Tot în urma diagnozei se recomandă o combinare între radiofrecvenţă, ultrasunete, infraroşu şi vacuum. Specialiştii de acolo ştiu mai bine ce-mi fac. Eu doar mă las pe mâna lor. Vreau să arat ca înainte de a rămâne însărcinată pentru că urmează să îmi lansez un nou single”, şi-a propus cântăreaţa.

 
 
Loading...