Se înțeleg de minune în emisiunea „Roata Norocului”, pe care o prezintă, dar și în viața de zi cu zi se distrează împreună. Dacă una dintre pasiunile pe care le au în comun este dansul, Ana-Maria Barnoschi (23 de ani) încearcă să îl „convertească” pe Adrian Cristea, alias Bursucu, la o altă plăcere a ei, călătoriile.


Așa se face că prezentatorul nu a putut să refuze o invitație la Roma, pentru un sejur alături de cei mai apropiați colegi de breaslă ai lui. Bursucu s-a lăsat convins și nu a regretat nici o clipă atunci când a coborât din avion în capitala Italiei.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, pentru prima oară la Roma

echipa_2.jpg

adelina pestritu ana maria barnoschi
Ana Maria Barnoschi (23 de ani), Bursucu, Ilinca Vandici (29 de ani) și Adelina Pestrițu (28 de ani) au plecat în delegație la Roma
foto: Gheorghe Chelu

 

Ajuns acolo, acesta s-a lăsat impresionat de peisajele și arhitectura impunătoare. Bursucu le-a mărturisit reporterilor noștri că nu a mai vizitat niciodată capitala Italiei. Cât despre Ana-Maria Barnoschi, chiar dacă a călătorit mai mult decât colegul ei de emisiune, până acum, nici ea nu a avut ocazia să vadă Roma: „Am fost cu spectacole, am dansat, dar la Roma nu”, ne-a mărturisit prezentatoarea.

Cei doi nu au plecat singuri în sejur, ci însoțiți de colegii lor de redacție. Printre vedetele care au „fugit” în concediu în acest weekend se află și Adelina Pestrițu (28 de ani) și Ilinca Vandici (29 de ani). În prima zi, vedetele de televiziune s-au plimbat prin Capitala Italiei, au vizitat Colosseumul și au făcut zeci de poze.

 
 
Loading...