Chiar și publicitatea negativă tot publicitate este... Acest principiu se aplică și în cazul Anei Pal, luptătoare de MMA și concurentă la „Survivor România”, după ce, în timpul unui joc de recompensă, l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei.


Gestul Anei Pal, făcut la adresa concurentului din echipa rivală, a fost considerat unul șocant de către echipa emisiunii, costând-o pe aceasta, în cele din urmă, eliminarea din competiție. Pentru presa internațională însă, subiectul a fost văzut, mai degrabă, drept unul cel puțin haios. Deși au explicat și tabloidele străine că luptătoarea și-a pierdut cumpătul, neacceptând înfrângerea din timpul probei, și că a făcut un gest condamnabil, în cele din urmă, aceștia au privit întreaga situație drept una nu atât de gravă, situație opusă dacă rolurile ar fi fost, spre exemplu, inversate. 

Ana Pal a apărut în presa din străinătate după incidentul cu bătaia

„O luptătoare MMA feminină i-a rupt nasul rivalului masculin cu o lovitură puternică. Ana Maria Pal, de 26 de ani, din Bacău, participa la o probă de recompensă, când rivalul ei a reușit să termine proba înaintea acesteia.  În loc să accepte înfrângerea cu grație, Ana Pal și-a pierdut cumpătul atunci când celălalt concurent a câștigat (Lola), iar un membru al echipei rivale a venit să o consoleze.

mirror.jpg

Pe Mirror, știrea apare chiar printre primele de pe site
Foto: Captură Mirror

Într-un clip, Andrei Ciobanu este văzut mergând spre luptătoarea MMA spunând că „este greu, Ana. Este greu!’. În timp ce continuă să vorbească, Ana Pal și-a pierdut cumpătul și l-a lovit puternic pe bărbat. Cel mai probabil i-a rupt nasul concurentului”, scrie dailymail.co.uk.
Producătorii Kanal D au decis că Ana a violat regulile competiției, astfel decizându-se asupra descalificării acesteia. Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor, a anunțat că un astfel de comportament nu este acceptat în show-ul din Republica Dominicană.

„Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”, a spus Dan Cruceru, după momentul cu pricina. Știrea a apărut în mai multe tabloide și site-uri de știri din străinătate, poziționată printre primele secțiuni. 

 
 
Loading...