Adrian Mutu și proaspăta lui soție, a treia la număr, Sandra, au avut parte de o petrecere la superlativ după ce s-au cununat religios și și-au creștinat băiețelul, pe 15 octombrie. Printre cei 300 de invitați s-a aflat și Anamaria Prodan, care a făcut ravagii cu decolteul său de infarct, ce a captat toată atenția.


Prodanca nu putea să lipsească de la nunta unuia dintre cei mai celebri fotbaliști din România. Nunta Briliantului a fost ocazia perfectă pentru soția lui Laurențiu Reghecampf, care a atras toate privirle cu ținuta sa foarte îndrăzneață.

prodan_2.jpg

anamaria prodan adrian mutu
Anamaria Prodan nu putea să lipsească de la nunta unuia dintre cei mai celebri fotbaliști din România
Foto: Facebook

Și-o fi schimbat ea coafura, dar suplețea trupului său este la fel de atrăgătoare ca în tinerețe. Anamaria Prodan este încă extrem de sexy, indiferent ce ar purta și a dovedit acest lucru, încă o dată, la nunta lui Adrian Mutu.

prodan_5.jpg

anamaria prodan
Prodanca a fost una dintre cei 300 de invitați care a făcut ravagii cu ținuta sa îndrăzneață
Foto: Facebook

Sociabilă și plăcută, ca de obicei, Prodanca nu s-a sfiit să-și pună în evidență sânii și s-a fotografiat cu mai mulți fotbaliști invitați la marele eveniment. Îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, mulată, dar cu un decolteu foarte adânc, din care sânii aproape că i-au ieșit, Prodanca lui Reghe a fost una dintre vedetele serii.

prodan_4.jpg

anamaria prodan
Niciunul dintre cei prezenți la nuntă nu a putut să-i reziste invitației de face o poză cu ea
Foto: Facebook

Duminică, 15 octombrie, a fost a treia oară când Adrian Mutu și-a pus pirostriile și a jurat să fie un soț iubitor și loial celei de-a treia soții, Sandra, o tânără de 23 de ani care i-a dăruit un băiețel adorabil. Nunta a fost încununată de o petrecere grandioasă, la care a fost invitată să cânte una dintre cele mai scumpe și mai bune artiste autohtone, Delia. Invitații au dansat pe ritmurile muzicii sale și au întreținut atmosfera pentru miri.

prodan_1.jpg

anamaria prodan
Rochia Prodancăi a eclipsat multe ținute feminine la nuntă
Foto: Facebook
 
 
Loading...