Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează un cuplu solid şi au o relaţie specială cu copiii lor. Rebecca, fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan a ajuns la vârsta majoratului şi este pasionată de modeling, defilând deja pentru brand-uri celebre. Dacă un alt părinte ar fi revoltat la gândul că fiica sa va poza nud, iată că Anamaria Prodan nu are nimic împotrivă, ci consideră că alegerea de a poza astfel revine fiicei.


Anamaria Prodan a pozat la rândul său sexy pentru o revistă dedicată bărbaţilor şi nu se opune ca fiica sa să îi calce pe urme. Rebecca este fascinată de lumea modei şi a deflilat deja pentru brand-uri renumite, aşadar nu este exclus să îi fie propusă, la un moment dat, realizarea unei şedinţe foto nud. 

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a fost întrebată despre posibiliatea ca fiicele sale să pozeze fără haine şi a oferit un răspus cel puţn surprinzător, adăugând că chiar ea s-ar lăsa fotografiată în ipostaze provocatoare dacă va considera că arata suficient de bine. 

anamaria-prodan-educatie-copii-12.jpg

Anamaria Prodan alaturi de fiica cea mare, Rebecca
Rebecca este pasionată de modeling, iar Ananmaria Prodan o sprijină
Foto:Arhivă personală

„La 18 ani, dacă ajung pe picioarele lor, pot poza fara probleme. Pozele artistice sunt frumoase. Eu una ma mândresc cu ele, iar fetele mele le au în camerele lor. Normal că voi poza din nou goală, dar numai dacă o să îmi placă cum arăt. Am 3 nașteri la activ. A fost tare greu, pentru că am pus 30 de kg la fiecare”, a declarat impresara, potrivit viva.ro. 

ana-prodan-sexy_1.jpg

ana maria prodan poze sexy
Anamaria Prodan a pozat sexy în repetate rânduri

Timpul a trecut, iar Rebecca a împlinit vârsta la care poate decide pentru proprioa persoană, asumându-şi responsabilitatea şi consecinţele acţiunilor sale. În ciuda faptului că s-ar bucura de sprijinul mamei sale în realizarea unei şedinte fotografice incitante, Rebecca nu consideră că ipostazele nud i se potrivesc, menţionând că ea este o persoană timidă. "Nu vreau să zic nimic urât, dar sunt mai retrasă, sunt timidă şi îmi place să mă ţin pentru mine şi pentru altcineva, nu îmi place să mă vadă toată lumea”, au fost cuvintele Rebeccăi. 

Anamaria Prodan a negat zvonurile de divorţ

Anamaria a dezminţit informaţia potrivit căreia ea şi soţul său se află în pragul uni divorţ şi a scris un mesaj pe contul paginii sale de socializare în care îşi declară iubirea pe care o poartă partenerului său de viaţă. „Te iubesc mai mult decât iubeşte oceanul nisipul şi îmi lipseşti mai mult decât îi lipseşte soarelui luna", sunt cuvintele pe care impresara le-a scris.

anamaria-prodan-si-laurentiu-reghecampf-la-un-eveniment-monden

Anamaria Prodan şi Reghecampf la un eveniment monden
Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf participă împreună la evenimentele modene
Foto:Arhivă personală

Anamaria Prodan şi Reghecampf cresc patru copii împreună 

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au găsit secretul unei relaţii fericite şi nu acordă atenţie zvonurilor răutăcioase care circulă. Împreună ei îi cresc pe cei patru copii din viaşa lor, două fete din căsătoria Anei cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. băiatul pe care îl au împreună şi pe băiatul din prima căsătorie a lui Reghecampf. 

 
 
Loading...