Sexy-impresara este familistă convinsă şi pentru a-și vedea copiii răspândiți prin toată lumea, petrece multe ore în avion. Anamaria Prodan (46 de ani) face de ani buni naveta între America, Europa și Asia.


„Îmi fac mereu timp pentru familie. Am fost la Sara (19 ani), fetiţa mea cea mică, în SUA. Ea joacă în NBA, a avut primele meciuri de baschet și am am susţinut-o ca o mamă fericită.

6-7-prodanca.jpg

Anamaria a vizitat-o recent pe Sara, în SUA

Rebecca (21 de ani), fiica mea cea mare, e în Italia, iar cei doi băieţi (Luca, 18 ani, fiul lui din prima căsătorie și fiul lor, Laurențiu Reghecampf jr, 11 ani) sunt cu tatăl lor (Laurențiu Reghecampf, 44 de ani – n.r.), în Dubai, unde merg și la şcoală. Mă împart între toţi şi a ajuns să-mi placă să zbor cu avionul. Am internet, așa că nu mă plictisesc, citesc și răspund la mesaje”, ne-a spus Anamaria Prodan la „Gala Performanţei şi Excelenţei”, la Ambasad’Or. Cât despre cariera tv, va reveni foarte repede. „Sunt în discuţii să prezint un format diferit de tot ce am avut până acum”, ne-a mai spus Anamaria Prodan. 

 

 
 
Loading...