De luni, 10 septembrie, la Pro TV, revine cel de-al doilea sezon al emisiunii “Gospodar fără pereche”, prezentat de Anamaria Prodan. Vedeta ne-a povestit, în exclusivitate, cum se relaxează după o zi grea de muncă şi de ce nu-i năşeşte pe gospodarii din propria emisiune cu care s-a împrietenit.


După decesul mamei sale, îndrăgita cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan, din aprilie, anul acesta, Anamaria Prodan (45 de ani) s-a afundat în muncă, în special la filmările pentru sezonul doi din “Gospodar fără pereche”, de la Pro TV. Click! a stat de vorbă cu prezentatoarea şi impresara şi iată ce am aflat. “Chiar dacă luni, 10 septembrie, începe sezonul doi din “Gospodar fără pereche” să ştiţi că filmez în continuare pentru al doliea sezon al emisiunii care este foarte tare. Am mulţi bărbaţi de nădejde dar trebuie să vă spun că nu mai am voie să-i năşesc. Cum ar fi să-i năşesc pe toți, pentru că nu o să mai am loc de fini. Am mulţi, de la 80 şi ceva am pierdut şirul lor”, ne-a povestit în exclusivitate prezentatoarea.

Am vrut să ştim cum se relaxează între filmările la emisiune şi ce face atunci când are puţin timp liber. “Micile mele plăceri sunt copiii şi fotbalul. Mă mai odihnesc dar nu am destul timp liber. Am o familie frumoasă şi întotdeauna te ajută munca şi familia, cum zicea şi mama, trebuie să mergi mai departe. Acum termin perioada de transferuri iar despre copiii mei pot să spun că sunt foarte mândră. Rebecca Dumitrescu merge la facultate, face câte un an de studii în altă capitală mare a lumii, Bebe (Laurenţiu Reghecampf Junior) e căpitan la vârsta lui la Machester city, Sarah e printre primii cinci jucători de baschet ai Americii, pentru vârsta ei, iar Luca pot să spun că este fabulous. Suntem foarte mândrii de ei”, ne-a mai spus vedeta.  

 
 
Loading...