Începe războiul între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Impresara "a luat foc" după ce în presă au apărut poze de cuplu cu Laurențiu Reghecampf și Corinca Caciuc, zisă și Bilcon. Imediat după apariția fotografiilor cu cei doi îndrăgostitiți, îmbrățișați, în excursie la munte, Anamaria Prodan a lăsat amabilitățile la o parte și a postat un mesaj care anunță că între ea și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, va începe scandalul de divorț!


În urmă cu doar câteva zile, în presă exploda bomba: Larențiu Reghecampf anunța public și ofical că a depus actele de divorț! Au urmat câteva ieșiri în presă ale impresarei, care a șocat susținând sus și tare că ea nu divorțează. Ba, mai mult, impresara refuză să creadă că amanta antrenorului de la Universitatea Craiova ar fi însărciantă în trei luni! Ultima declarație a Anei a fost: ”Dacă se dovește că asta e gravidă, eu divorțez!”

Nu a durat nici 24 de ore și a venit și dovada! Spynews.ro a publicat primele poze ale cuplului Reghecampf-Corina Caciuc, în care cei doi se sărută de mama focului. Mai mult, amanta antrenorului le-a arătat și burtica de gravidă paparazzi-lor Cancan.

laurentiu-reghecampf.jpg

Laurențiu și Corina, primele poze de cuplu
foto: Spynews

Fotografiile au venit și în urma atacului furibund pe care impresara a încercat să-l declanșeze împotriva rivalei sale la inima lui Reghecampf, publicând o serie de acuzații despre trecutul dubios al amantei lui Reghecampf. Acestea, însă, s-au întors impotriva impresarei!

corina-gravida.jpg

Corina, surprinsă cu mâna pe burtică
foto: Cancan.ro

"Luni am să postez declarația oficială a familiei mele"

Odată ieșite la iveală dovezile amantlâcului, Anamaria Prodan a explodat și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, care prefigurează că impresara îi va acorda, în sfârșit, divorțul soțului! „Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am să postez declarația oficială a familiei mele și am să anunț decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecampf!”, a notat Anamaria Prodan, pe rețelele de socializare.

corina-laurentiu.jpg

Corina și Laurențiu, imagini tandre, la munte
foto: Spynews.ro

Impresara a încărcat o imagine edificatoare cu un mesaj de la un fan: “Fiți tare și dacă aveți nevoie să vorbiți cu cineva, sunt aici. Vă sunt veșnic recunoscătoare”. Anamaria Prodan a punctat scurt, dar amenințător: „În viață, alegerile ieftine te costă” scump.

reghecapf-corina.jpg

Laurențiu Reghecampf, primele imagini cu noua femeie din viața lui

Vrea să-l lase falit! Pune cei mai tari avocați pe Reghecampf!

Chiar dacă în presă a susținut că nu va divorța, Anamaria Prodan (48 de ani) şi-a pregătit din umbră artileria grea. Celebra afaceristă a angajat cei mai buni avocaţi în divorţul anului, mai ales că miza este una foarte mare. Averea pe care o are de împărţit cu Laurențiu Reghecampf este de aproape 100 de milioane de euro! Cel mai tare avocat o va apăra pe Anamaria în divorţul anului 2021. Este vorba despre Don Schiller, cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan, în divorţul de Michael Jordan, legendarul star din NBA.

Citește și:

Anamaria Prodan vrea să-l lase pe Reghe falit. Război pe averea de 100 de milioane de euro

Anamaria Prodan, declarații incredibile despre divorț: «Dacă se adeverește că e gravidă asta, păi divorțez eu!»

Anamaria Prodan, detalii neștiute după ce s-a anunțat divorțul: „Laur Jr nu-și mai vede tatăl! Nu poate să dea de el”

 

 
 
Loading...