Chiar dacă se apropie cu paşi repezi de 50 de ani, impresara Anamaria Prodan sfidează timpul şi pare mai degrabă o adolescentă.


A slăbit, şi-a făcut operaţii estetice, iar acum are un trup fără cusur, aşa că a adoptat cu uşurinţă o vestimentaţie supersexy. După apariţia de acum doi ani într-o creaţie vestimentară transparentă, fără lenjerie intimă, celebra milionară a îmbrăcat acum o rochie de mireasă fără sutien şi bikini. Afacerista a făcut o şedinţă foto pentru coperta revistei „Nunta” şi a schimbat mai multe rochii de la Loulou The Brand.

anamaria-prodan_2.jpg

anamaria prodan
Anamaria Prodan, într-o rochie sexy, fără lenjerie intimă
foto: revista Nunta

„Am îmbrăcat nu una, ci mai multe rochii de mireasă și am pozat într-un pictorial dedicat... mie și familiei mele ! Este o provocare onorantă să apar cu un interviu într-o revistă glossy-premium, unica din România în domeniul evenimentelor festive. M-am simțit ca într-un film gândit, regizat și realizat de profesioniștii echipei ei! Mi-a fost alături Oana Badea, prietena mea ! La Galeria Bitolia am făcut fotografiile, într-un peisaj de vis ! Lumea are nevoie de optimism, speranță și iubire”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și:

Anamaria Prodan fără sutien în cea mai transparentă rochie. Cum a apărut după ce a slăbit 17 kg

Cât lux! Anamaria Prodan, apariţie de 300.000 de euro!

 

Loading...