Cu ocazia aniversării zilei sale de naștere, Anamaria Prodan a organizat o petrecere pe cinste, unde familia și toți prietenii apropiați i-au fost alături în seara specială. Șampanie, un tort spectaculos, muzică și multă distracție au fost elementele care au făcut ca evenimentul să fie unul grandios. Iată cum a arătat sărbătorita!


Anamaria Prodan și-a serbat ziua de naștere înconjurată de familie și prieteni, într-un cadru spectaculos. Vedeta s-a aflat toată seara în centrul atenției invitaților săi, care au fost răsfățați cu multă șampanie și distracție pe măsură, iar la final au putut gusta din tortul grandios care a reprezentat încununarea împlinirii vârstei de 46 de ani. 

anamaria-prodan-familie.jpg

De ziua ei, Anamaria Prodan a fost înconjurată de familie și prieteni
Foto Instagram

Cum a arătat petrecerea zilei de naștere a Anamariei Prodan

La marea petrecere organizată în cinstea zilei ei de naștere, într-un restaurant cu specific turcesc, Anamaria Prodan şi-a chemat toţi prietenii, la eveniment fiind prezenţi fotbalişti, oameni cunoscuţi din showbizul românesc, finii impresarei și, cei mai importanţi, bineînţeles, familia și copiii vedetei: Reghe Jr. şi Rebecca. Din păcate, Sarah, fata cea mică a fost marea absentă a petrecerii. Momentul în care impresarei i s-a cântat „La mulți ani!” a fost unul emoționant, mai ales dacă luăm în considerare faptul că cel care a ajutat la aducerea imensei prăjituri a fost chiar mezinul familiei, potrivit Spy News

Invitații au consumat zeci de sticle de șampanie scumpă, iar tortul servit a fost alcătuit pe trei etaje, având în compoziție cremă de ciocolată albă și ornamente sub formă de mingi de fotbal și o coroană de regină, pusă în vârful prăjiturii. 

În ceea ce privește ținuta sărbătoritei, aceasta a fost una all black, iar pentru a-și marca frumos talia, ea a optat pentru o curea în valoare de 1000 de euro, conform sursei anterior menționate. De asemenea, soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a purtat, la rândul său, un costum elegant și a fost alături de soția lui pe parcursul întregii seri, dezmințind încă o dată zvonurile cu privire la un posibil divorț. 

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au găsit secretul unei relaţii fericite şi nu acordă prea mare atenţie zvonurilor răutăcioase care circulă în jurul lor, chiar dacă s-a vehiculat la un moment dat că cei doi ar fi în prag de divorț. Impresara crește, împreună cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, patru copii: Rebecca - născută în 1999, Sarah - născută în 2000  fiicele ei din căsnicia anterioară n.r), Luca - născut în 2001 - care locuieşte în Germania, împreună cu mama lui (băiatul lui Reghecampf din căsnicia anterioară n.r) şi Laurenţiu Junior - născut în 2008, fiul celor doi. 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...