Mare iubitoare a accesoriilor de lux, Anamaria Prodan nu se uită la preț atunci când își dorește cu adevărat ceva. Chiar dacă suma are în coadă multe zerouri. Acesta este și cazul celei mai recente achiziții a impresarei: un ceas de 300.000 de euro, un preț care ar putea concura cu cel al unei vile de lux în buricul Capitalei.


Un ceas marca Audemars Piguet Royal i-a luat ochii Anei, iar sexy-impresara nu s-a putut abține să nu și-l cumpere. Soția lui Laurențiu Reghecampf a scos din buzunar nu mai puțin de 300.000 de euro pentru bijuteria cumpărată din Los Angeles, realizată din aur alb și încrustată cu peste 350 de diamante. Modelul exclusivist se potrivește de minune la încheietura Anei, alături de brățările Cartier care au costat-o peste 100.000 de euro.

ceas_anamaria_prodan.jpg

ceas anamaria prodan bijuterii de sute de mii de euro
Ceasul de 300.000 de euro are companie selectă pe încheieturile impresarei
Foto: arhivă personală

 

„Este un ceas pe care mi l-am dorit și pe care l-am cumpărat imediat. Știți că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preț! De asta muncesc în fiecare zi, de dimineață până seara! Să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult", a povestit Anamaria pentru VIVA.

bratari_acrtier_anamaria_prodan.jpg

bratari cartier anamaria prodan
Și colecția de brățări Cartier crește de la o zi la alta
Foto: arhivă personală

Anamaria Pordan poartă o avere pe mâini

ceasuri_scumpe_anamaria_prodan.jpg

ceasuri scumpe bijuterii anamaria prodan
Anamaria Prodan are o adevărată colecție de ceasuri scumpe
Foto: arhivă personală / colaj Click!

 

Cea mai recentă "aroganță" a impresarei de fotbaliști se înscrie în aceeași notă de până acum. În colecția Anei se numără mai multe ceasuri scumpe: două marca Rolex-15.000 și 45.000 de euro, un Hublot- 80.000 de euro, un Richard Mille - 100.000 de euro, dar și două alte ceasuri Audemars Piguet- 20.000 și 80.000 de euro. Și asta dacă vorbim numai la capitolul ceasuri, căci inelele, brățările, colierele și gențile mai însumează alte sute de mii de euro.

ceasuri_anamaria_prodan.jpg

ceasuri scumpe anamaria prodan
Foto: arhivă personală / colaj Click!

Citește și:

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kg. A devenit dependentă de două alimente

Anamaria Prodan şi Brigitte poartă o avere la gât. Care e noua fiţă în materie de bijuterii

Loading...