Despre Anastasia Lazariuc (64 de ani) se spune că arată atât de bine, încât i-ar putea fi soră Ilenei Lazariuc, fiica ei. De altfel, şi solista a avut mereu apariţii atent alese, care să-i ascundă defectele şi să-i evidenţieze calităţile fizice. Sâmbătă, la Sala Palatului, a ales însă greşit.


Încă de anul trecut, fermecătoarea Anastasia Lazariuc a revenit în atenţia fanilor cu un dublu album, prilej numai bun pentru a se reîntâlni cu colegii de breaslă şi cu fanii. Atunci, la lansarea din noiembrie, solista de peste Prut a reuşit să-şi ascundă perfect cei 64 de ani, fiind îmbrăcată cu o rochie cu mâneci lungi, care o avantaja foarte mult. Din păcate, solista n-a mai fost la fel de inspirată sâmbătă, 3 martie, la concertul organizat la Sala Palatului, în memoria Mădălinei Manole. Anastasia Lazariuc a purtat o rochie foarte decoltată, cu vedere la braţe, iar priveliştea n-a fost una măgulitoare pentru ea. Din fericire, machiajul, coafura, silueta, dar şi vocea au salvat situaţia.

img_0488.jpg

Anastasia Lazariuc
Anastasia nu a ales tocmai o rochie potrivită
foto: Sever Gheorghe

Artista ne-a şi recunoscut că nu este mare amatoare de sport. “Secretul este că mă bucur de viaţă, că iau lucrurile aşa cum sunt, ca mă împac cu mine, că mă accept aşa cum sunt. Nu sunt perfectă, nu pretind perfecţiune de la oameni. Nu fac sport, iar Ileana, fiica mea, mă bate la cap să fac mişcare, poate chiar să mergem împreună la sală. Eu tot promit că o să fac, dar nu am timp pentru sală. Sunt atentă la ce mănânc, niciodată nu mi-a plăcut carnea, dar n-am renunţat la ea, consum legume, fructe, dar şi lactate. Sunt activă, ies la plimbare cu căţeluşa mea, Ella, şi uite aşa mai fac mişcare”, ne-a povestit Anastasia.

 
 
Loading...