Celebra artistă trece prin momente cumplite. După suferinţa provocată de moartea soţului ei, Iura, în urmă cu aproape doi ani, în prezent aceasta este disperată pentru că i-a dispărut motanul de care era nedespărţită.


Zambi, motanul care dormea la căpătâiul lui Iura, s-a îmbolnăvit de icter şi, la două zile după începerea tratamentului, a fugit de acasă. Potrivit ziarulring.ro., în urmă cu ani buni de zile, Anca Pandrea şi Iurie Darie au adoptat acest motan, pe care l-au găsit pe stradă şi de care s-au ataşat mult.

"Am văzut că Zambi suferă şi am făcut orice pentru a-l vindeca. L-am luat imediat în braţe şi am mers la veterinar pe caniculă. Medicul i-a făcut câteva injecţii şi i-a dat tratament pentru 21 de zile. Chiar dacă mai am câţiva lei în buzunar, asta ar fi făcut şi Iura", a mărturisit actriţa pentru ziarulring.ro.

În plus, actriţa îşi aminteşte cu nostalgie de zilele în care îşi îngrijea motanul cu cea mai mare dăruire.

"Îi dizolvam medicamentele şi i le dădeam să le bea cu seringa. După două zile, a dispărut. Am ieşit în curte, l-am strigat şi nimic. E numai piele şi os şi mi-e teamă că nu mai are putere să se întoarcă. Mă rog să nu moară cine ştie pe unde... Pe Zambi, eu şi Iura l-am salvat din stradă când avea câteva zile. Era plin de motorină pentru că maşinile treceau peste el. Era foarte ataşat de Iura, dormea doar la capul lui".

Actorii Iurie Darie şi Anca Pandrea (68 de ani) au fost căsătoriţi timp de 26 de ani. Iurie Darie s-a stins din viaţă în urmă cu aproape 2 ani, la data de 9 noiembrie 2012.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: