După întâmplarea neplăcută prin care a trecut din cauza afecțiunii de care suferă de ceva vreme, Anca Serea a ajuns acasă și și-a anunțat admiratorii că se simte mai bine.


Vedeta a ajuns recent la spital din cauza anemiei, simptomele resimțite în acele momente speriind-o pe aceasta până 

în punctul în care a crezut că nu își va mai reveni. Anca se simte bine în prezent, spune că și-a dat seama că muncește prea mult având în vedere condiția de care suferă, dar fiind o mămică cu 6 copii, uneori „odihna” nu este o opțiune pentru ea.

Soția lui Adrian Sînă a scris un mesaj pe contul personal de Instagram prin intermediul căruia și-a anunțat urmăritorii că starea ei este mult mai bună în prezent și că a ajuns acasă. 

Anca Serea a ajuns acasă după ce ajunsese la spital din cauza anemiei

„În sfârșit am ajuns acasă! Și... sunt puțîn mai bine! Sănătatea este cel mai prețios lucru din viață unui om. Iar ultima săptămâna mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de ține, nu doar pentru binele tău, ci și pentru al celor care depind de ține sau al celor care țin la ține. 

Poate o parte din voi, prietenii de aici ați aflat că am ajuns internată în spital din cauza anemiei. Este o problemă de care știam, dar nu i-am acordat niciodată importantă cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin și nu am ținut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant. 

Simptomele pe care le-am resimțit de dată această au fost că un duș rece. Am crezut efectiv că... nu o să-mi revin. Iar familia și foarte mulți prieteni s-au îngrijorat nespus. Mulțumesc tututor pentru că v-ați gândit la mine și poate v-ați rugat pentru binele meu. 

Va rog pe toți care citiți această postare să aveți grijă de voi, să nu credeți că problemele de sănătate pe care le aveți dispar de la sine sau că aveți timp să va ocupați de ele luna viitoare, poate anul viitor. Sănătatea noastră trebuie să fie o prioritate indiferent de orice! Va îmbrățișez cu dragoste, să fim sănătoși!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on

Loading...