Anca Serea (38 de ani) a intrat pe ultima sută de metri cu cea de-a șasea sarcină. Mai are doar o lună până când va naște și, deși nu a luat foarte mult în greutate, vedeta se resimte și recunoaște că aceasta a fost cea mai grea sarcină de până acum.


“Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen”, ne-a declarat Anca Serea. Dacă la ceilalți trei copii ai săi Adrian Sînă nu a avut curaj să stea în sala de nașteri, acum cântărețul vrea să încerce această experiență. “Lui Adi i-a fost frică până acum să asiste la naștere. A stat după ușă. Nu i s-a făcut rău, dar nici nu a avut curaj să intre. Acum vrea să fie acolo când se naște Leeah”, ne-a mai spus Anca.

Citește și:

Vântul i-a ridicat rochia Ancăi Serea! Cea mai sexy gravidă i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Când face sex mămica eroină Anca Serea: ”Și seara, și dimineața, și la prânz”

Anca și Adi sunt pregătiți pentru venirea pe lume a micuței Leeah. ”I-am pregătit hăinuțele, pătuțul, căruciorul. O să fie un bebe răsfățat, ca toți ceilalți copii ai noștri”, a mai spus Anca pentru Click!. Anca Serea îi are pe David (18) și Sarah (12 ani), din relația cu Filip Poplingher, care a decedat la doar 39 de ani, și pe Noah (6 ani și jumătate), Ava (4 ani și jumătate), Moise (2 ani și jumătate), cu solistul Adrian Sînă. Cel de-al șaselea copil, o fetiță care va primi numele de Leah, urmează să vină pe lume luna viitoare.

anca-serea-gravida.jpg

anca serea
Anca Serea va naște luna viitoare cel de-aș șaselea copil al ei
foto: Click!

 

Loading...