Tensiune cumplită la Asia Express. Anca Sigartău și fiul ei au fost eliminați din cursă, dat fiind faptul că elefantul din cutie a fost unul roșu. Au trecut prin clipe grele, probe care i-au scurs de energie, cei doi au părăsit emisiunea, dar și competiția în care s-au bucurat de fiecare moment, indiferent dacă au trecut prin clipe cuplite.


Anca Sigartău, fiul ei, Jojo, Paul Ipate, Șerban Copoț și George Vintilă s-au trecut în cursa pentru ultima șansă, însă în final, Anca și Teo au părăsit competiția. Ceilalți concurenți au plâns când au aflat că au fost eliminați deoarece ei au fost foarte atașați de restul echipelor.

Anca Sigartău și fiul ei au părăsit Asia Express

După o cursă lungă și plină de clipe de tensiune cumplită, Gina Pistol a anunțat cu lacrimi în ochi că Anca și fiul ei trebuie să plece din India.

53268248_311612836217981_6195739685986238464_n.jpg

Anca Sigartău și fiul ei, Teo, au părăsit competiția

Ce viață grea a avut Anca Sigartău. A primit un diagnostic cumplit

Mama a trei copii în prezent, artista a trecut prin momente grele cu ani în urmă, când medicii i-au descoperit o tumoră și i-au mai dat de trăit doar un an. „M-am gândit că nu este drept, că am doi copii mici şi nu ştiam ce o să se întâmple cu ei. Apoi m-am gândit că binele omului nu este întotdeauna binele adevărat. Sunt o grămadă de cazuri în care părinţii au fost lângă copii şi s-a ales praful şi au fost momente în care părinţii nu au fost, iar copiii s-au dezvoltat extraordinar. Mi-am dat seama că trebuie să iau viaţa aşa cum este, că va fi extraordinar atât cât pot să fiu”, a declarat Anca Sigartău.

Artista a făcut mărturisiri și despre problemele financiare cu care s-a confruntat în trecut. „Am simţit undeva un soi de minciună în momentele în care eram pe scenă. Lumea aplauda şi striga „bravo” la sfârşitul spectacolului, iar eu mă duceam acasă ştiind că cei care conduc sistemul nu respecă cu adevărat profesia mea. Aş fi vrut să le spun oamenilor: da, sunt sus, mă aplaudaţi, dar adevărul este că salariile sunt foarte mici. Eu nu reuşeam să mă ajung cu banii, doar gazele pe o lună costau cât tot salariul meu. La fiecare pas mă gândeam oare ce o să fac”, a povestit actrița.

anca_sigartau_baiat.jpg

Teo a terminat facultatea de Medicină Dentară

Cu ce se ocupă Teodor, fiul Ancăi Sigartău. Are 27 de ani și a absolvit Medicina Dentară

Actrița l-a ales pe fiul său drept partener de drum și, până acum, decizia ei s-a dovedit a fi inspirată. În Teodor a găsit un adevărat sprijin, atât în probele care pun la lucru forța fizică, dar și în momentele în care cei doi au fost nevoiți să-i pedepsească pe colegii din competiție, indiferent dacă vorbim de stabilirea ordinii plecării în cursă sau de nominalizările pentru ultima șansă de a rămâne în reality show. Tânărul a fost cel care a preluat frâiele și și-a asumat răspunderea acestor decizii neplăcute.

Teodor Sofian Abaab are 27 de ani, a studiat Medicina Dentară la Universitatea Titu Maiorescu din Capitală și a profesat ca tehnician dentar timp de un an. În prezent, conform a1.ro, acesta lucrează alături de tatăl său într-o afecere din domeniul textilelor.

 

Loading...