Anda Adam a pornit numărătoarea inversă! Au mai rămas cinci zile până când va îmbrăca rochia albă de mireasă. Emoţiile artistei cresc pe măsură ce tipul se scurge până la marele eveniment.


Anda Adam se va căsători duminica aceasta ( 7 iunie) cu logodnicul ei, Sorin, petrecerea urmând a avea loc la Vila 23 din Snagov. Peste 400 de invitați sunt așteptați la eveniment, aceștia urmând să se delecteze cu un meniu sofisticat și cu un program artistic spectaculos. Artista este încă ocupată cu pregătirile, aşa că nici acum nu se poate lăuda că a bifat totul de pe listă. Marţi i-a luat costumul viitorului ei soţ, despre care a afirmat pe reţeaua socială că arată "senzaţional".

anda_costum.jpg

anda adam nunta flori albe costum ginere
Anda s-a ocupat personal de costumul viitorului ei soţ
foto: arhiva personală

Petrecerea şi cununia civilă a artistei vor avea loc în aer liber. Cântăreaţa și soțul ei vor fi cununați civil de însuși primarul Snagov, Marian Oancea, care va oficializa ceremonia în mod excepțional pe gazonul proaspăt din incinta locației Vila 23, lângă lac, în mijlocul unui decor de poveste, îmbogățit cu sute de flori albe. După ce vor deveni soți în acte, mirii vor ajunge la biserică pentru cununia religioasă, urmând ca spre seară să revină la Vila 23 pentru a da startul petrecerii.

cort_vila_23.jpg

anda adam nunta flori albe
Petrecerea de nuntă a Andei Adam va avea loc în aer liber
foto: arhiva personală

Evenimentul va avea loc într-un cort alb ridicat în incinta Vila23, pe gazon, lângă lac, invitatii putând să socializeze și să stea și in aer liber, lângă piscină, dansând și urmărind recitalurile artiștilor de pe o imensă scenă amplasată în imediata apropiere.

 
 
Loading...