A fost o provocarea mare pentru vedetele noastre să-şi ajusteze ţinutele la evenimentul de miercuri seară de la Palatul Parlamentului unde a avut loc Gala Elle Style Awards 2017. Nume sonore din showbiz au semnat condica la întâlnire, printre ele numărându-se şi Anda Adam. Cântăreaţa le-a dat ceva emoţii organizatorilor, care au crezut că nu a venit la gală, fiind greu de reperat în sală din princina look-ul ei complet nou.


Nu s-a deghizat de nimeni ca să nu fie recunoscută, ci a încercat un look nou. Curajul era să o coste scump, căci Anda Adam (37 de ani) a fost la un pas să treacă neobservată de cei din jur. Artista a purtat o perucă roz, care a transformat-o în altă persoană. Tunsă bob cu breton, solista nu mai semăna deloc cu Anda Adam pe care o ştim cu toţii. Cântăreaţa nu a luat această decizie de capul ei, ci la sfatul unui stilist care o consiliază.

anda adam gala elle 2017
Artistei i-a plăcut că a avut un aer misterios la eveniment
Foto: arhivă personală
 

La începuturile ei în muzică, Anda se ocupa singură de aparițiile la evenimente și la concerte, pe care le cântărea cu multă atenţie, dar pentru că timpul a devenit din ce în ce mai preţios şi abia mai poate sta câteva ore pe zi cu fetiţa ei, Evelyn, artista şi-a angajat un stilist care să-i ia această grijă de pe umeri. 

loading...
Loading...