Anda Adam se află în nou în atenția admiratorilor săi, de data aceasta din perspective negative. Se pare că vedeta a cam greșit mărimea unui costum de baie pe care a ales să-l poarte în vacanță, iar fanii au taxat-o imediat! Cântăreața a pozat în cel mai decoltat și mulat costum de baie, iar comentariile răutăcioase ale internauților nu s-au lăsat așteptate.


Anda Adam se bucură de ședințe de bronz și de multă relaxare pe plajele din Mexic, locație unde și-a programat o vacanță alături de soț și de fetița pe care o au împreună, micuța Evelin. Deși a luat o pauză de la monotonia cotidiană, cântăreața nu a renunțat la rețelele de socializare, unde le prezintă admiratorilor ei virtuali modul în care își petrece aceste săptămâni de vis.

Cum trebuie să arate spectaculos pentru imaginile publicate în mediul online, Anda și-a împachetat mai multe costume de baie, cu care a făcut parada modei pe plajele din Mexic. Dacă la primele fotografii fanii au reacționat pozitiv, complimentându-i acesteia silueta, se pare că ultima apariție a artistei nu a fost deloc pe placul internauților.

Anda Adam, criticată de fani după ce a purtat un costum de baie prea mic

Anda Adam a intrat în vizorul fanilor ei, după ce, în opinia lor, aceasta ar fi purtat un costum de baie mult prea mic pentru ea, care i-a pus într-un mod vulgar formele în evidență. Criticile au fost în special îndreptate către modul nepotrivit în care accesoriul de plajă nu prea îi flata silueta vedetei, scoțând în evidență câteva kilograme în plus. De asemenea, cântăreața a fost „pusă la zid” că alege să facă reclamă unor produse pe rețelele de socializare, ca și în cazul celui în cauză, chiar dacă uneori acestea nu sunt potrivite pentru ea.

Costumul de baie, mult prea decoltat și cu câteva mărimi mai mici, îi scotea bustul generos în evidență, dar într-o manieră care nu îi făcea prea mare cinste vedetei, au explicat fanii acesteia. Mai mult decât atât, unul dintre internauți a sfătut-o pe Anda să șteargă poza cu pricina chiar. „Cred că ar trebui schimbat costumul, nu te avantajează absolut deloc..este foarte mic. Cred că ar fi bine să ștergi această poză. Dacă tot vrei să le faci reclamă, alege unul potrivit. Acesta este în defavoarea ambelor părți”, a explicat un urmăritor virtual de-al Andei. Alții au recurs și la insulte. „Arată ca o vacă”, a comentat o altă internaută.

 

 

 

 

 
 
Loading...