Actorul din “Băieţi buni” (2005) şi fost prezentator al emisiunii “Super Trip” (2015), a reluat colaborarea cu postul Pro TV. De data aceasta pentru a juca în serialul “Profu’”, care va avea premiera în această toamnă şi unde joacă rolul principal alături de Aida Economu, pe care o ştiţi din serialul “Triplusec”.


Cunoscut pentru rolurile din numeroase filme și seriale de televiziune precum ”Despre oameni și melci”, ”Hârtia va fi albastră”, ”California Dreamin'”, ”Sieranevada”, ”Două lozuri” ”Deschide ochii”, ”Moromeții 2”, ”Umbre” sau ”Rămâi cu mine”, actorul Andi Vasluianu (45 de ani) e cel care va juca rolul principal din „Profu’”, cel al profesorului Mihai Iacob. ”Ce m-a atras la proiectul acesta a fost exact chestia asta educațională: pe lângă umor, mulți puștani se vor regăsi în problemele pe care le vom atinge, se vor oglindi în ceea ce se întâmplă în serial, pentru că Profu’ încearcă să-i ajute chiar și în afara școlii. Asta mi se pare extrem de atractiv! Cei care vor urmări serialul vor putea spune: <<Mi s-a întâmplat și mie și a fost un profesor care a fost alături de mine în treaba aia!>>. Fiecare dintre noi are un profesor care i-a rămas în suflet pentru că s-a implicat mai mult. Astăzi, la filmări, am stat cu puștii din cast și am înțeles cât de frumoși sunt, ce visuri, ce căutări au și-mi imaginam cum ar fi să fiu profesorul lor pe bune, nu doar în serial. Sunt sigur că aș învăța mai mult eu de la ei decât ei de la mine”, a spus Andi Vasluianu.

Despre ce e vorba în „Profu”?

Pro TV lansează un nou serial, „Profu`”, care spune povestea unui profesor nonconformist, care depășește rutina de predare și își pune astfel amprenta pe educația elevilor lui dintr-o clasă cu probleme. Provocările cu care aceștia se confruntă sunt reprezentate de problemele întregii generații de adolescenți din zilele noastre, iar Profu` le va aborda într-o manieră comică. În timp ce toți ceilalți profesori și-au pierdut speranța că cineva ar putea îmbunătăți performanța elevilor dintr-o anumită clasă, personajul Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport acceptă provocarea. Prin metode neconvenționale, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

Aida Economu, cunoscută din „Triplusec”, e Ana Casian în „Profu”!

Rolul Anei Casian va fi jucat de Aida Economu, actrița pe care românii o știu din producțiile ”Eu când vreau să fluier, fluier”, ”București NonStop”, ”Minte-mă frumos în Centru Vechi”, ”Umbre”, dar și din serialul ”Triplusec”.

”E pentru prima dată când joc rolul unei femei <<responsabile>> într-un serial de televiziune. O tânără profesoară de Limba Română, cu mult șarm și umor, crescută și educată într-un mediu burghez, aterizează la catedra unui liceu industrial. Pe lângă tot felul de probleme pe care le întâmpină cu elevii și sistemul, principala ei <<problemă>> devine Mișu, profu` rebel și bărbatul fermecător care reușește să o scoată din zona de confort. Este un rol distractiv, dar serios și sunt foarte fericită să fac parte din această producție”, a spus Aida Economu.

Citește și:

Andi Vasluianu: de la tâmplărie la actorie. Ce lecții a învățat de-a lungul acestui drum

Vlad din «Triplusec», dublura lui Cyclops din «X Men»

 
 
Loading...