Cunoscutul actor și soţia sa au fost zilele trecute părinţi spirituali pentru un cuplu de actori tineri. Este vorba despre actriţa Cristina Mihăilescu din serialul „Ai noştri” şi soţul ei, Vladimir Dembinski, fiul actriţei Dana Dembinski Medeleanu.


Weekendul trecut s-au căsătorit Cristina Mihăilescu din serialul „Ai noştri”, difuzat de Pro TV în fiecare joi, de la ora 21.00, şi Vladimir Dembinski, fiul actriţei Dana Dembinski Medeleanu şi al lui Dominic Dembinski. Naşi au fost Andi Vasluianu şi soţia sa, cele două cupluri colaborând de ceva vreme în diverse proiecte.

img_5494.jpg

Cristina Mihailescu, Andi Vasluianu, Vladimir Dembinski, Dana Dembinski Medeleanu, Ai nostri, PRO TV, vedete inrudite, sotie Andi Vasluianu, nas, fin, nunta
Și soția lui Andi, Laura (stânga), a fost o nașă superbă

 

„Cu Andi ne știm de mai mulți ani, i-a fost profesor lui Vladimir la UNATC, apoi au și lucrat împreună la scurt-metrajul soțului meu, <Tenis>, și între ei s-a consolidat o prietenie frumoasă. Discuțiile despre cinematografie dintre ei sunt întotdeauna demențiale, mai ales când se contrazic din te miri ce motiv. Laura, soția lui Andi, este atât de finuță și de sensibilă, mi-a plăcut imediat. Sunt foarte frumoși împreună și au construit o familie minunată, spre care tindem și noi. Așa că n-a fost greu să ne gândim la ei ca nași, iar ei s-au bucurat mult, de fapt cred că se și așteptau la asta”, ne-a povestit actriţa. Şi tot ea ne-a mai spus cum şi-a cunocut soţul şi care este relaţia cu soacra sa, actriţa Dana Dembinski Medeleanu.

img_6228.jpg

Cristina Mihailescu, Andi Vasluianu, Vladimir Dembinski, Dana Dembinski Medeleanu, Ai nostri, PRO TV, vedete inrudite, sotie Andi Vasluianu, nas, fin, nunta
Actrița Dana Dembinski, mama mirelui, este o soacră de zahăr pentru Cristina

 

„Eu și Vladimir ne cunoaștem de aproape o viață, practic de când eram copii. Ne-am cunoscut la o filmare. Un prieten comun dorea să dea examen la regie de film și pentru asta se antrena filmând tot felul de exerciții. Așa l-am întâlnit pe soțul meu de acum, în film formam un cuplu și trebuia să ne sărutăm așa că primul nostru sărut a fost unul fictiv. Asta se întâmpla când aveam 16 ani, el făcea tenis de performanță, iar eu abia începusem să mă gândesc să fac actorie mai târziu. Ne-am văzut de câteva ori, dar eram mult prea mici pentru ceva serios și fiecare aveam alte priorități. Ne-am reîntâlnit pe stradă pur întâmplător peste câțiva ani și de atunci suntem împreună. Eu și Vladimir avem un loc secret unde mergem în fiecare an de aniversarea noastră. Acolo m-a cerut de soție. Era pe înserat, ningea foarte tare și zburau o grămadă de lilieci deasupra noastră.

img_5930-1.jpg

Cristina Mihailescu, Andi Vasluianu, Vladimir Dembinski, Dana Dembinski Medeleanu, Ai nostri, PRO TV, vedete inrudite, sotie Andi Vasluianu, nas, fin, nunta
Ședința foto de nuntă a avut loc la Muzeul Antipa din București

 

El, cunoscându-mă foarte bine, a știut că pentru mine mai romantic de atât nu se poate! Am făcut ședința foto de nuntă la Muzeul de Istorie Naturală Grigore Antipa, la ideea lui Vladimir, care din nou a mers la sigur în ceea ce mă privește, pentru că am fost extrem de încântată! Pe ideea <you and me baby ain't nothing but mammals> (n.r. tu și cu mine, iubitule, nu sutem alteva decât mamifere), iar albumul de nuntă se va numi <extinct species> (n.r. specii pe cale de dispariție). Am început pregătirile pentru nuntă în urmă cu câteva luni. Nu am fost un cuplu stresat de acest eveniment și de pregătirea lui, mai degrabă ne-am dorit să ne distrăm, ceea ce s-a și întâmplat! Eu personal m-am ocupat de organizare între filmările pentru serialul <Ai noștri> și repetițiile de la Teatrul Tineretului Piatra Neamț, unde sunt angajată. De ținute ne-am ocupat tot noi, rochia mea este facută special pentru mine după un model pe care l-am ales eu, iar cu Vladimir am umblat o zi întreagă la shopping și cam asta a fost. Pe scurt, lejer și pe gustul nostru, ăsta a fost gândul. Petrecerea a avut loc în Herastrau, la <La Teatru. La Călinescu>. Cu Dana (soacra mare n.r.) mă înțeleg foarte bine, nu avem o relație soacră-noră tipică, de multe ori aproape că-mi iese din cap că mi-e soacră, tocmai pentru că nici ea nu a impus nici un soi de distanță între noi și nici eu n-am făcut-o. Ba mai mult, cand mă mai cert cu Vladimir, ea ține mereu cu mine, asta e foarte cool!”, ne-a povestit actriţa.

 
 
Loading...