Marţi seara, 5 decembrie, în ajun de Moş Nicolae, la Ateneul Român a avut loc concertul “Andra for Hope”, un eveniment pe care Andra (31 de ani) l-a susţinut în beneficiul copiilor abandonaţi.


“Hai să le oferim un Crăciun cu adevărat fericit! Banii strânşi se vor dona copiilor din programele Hope and Homes for Children Romania. E un concert caritabil, vă rog să priviţi fiecare bilet ca pe o donaţie care va schimba viaţa unui copil. Zeci de oameni, inclusiv eu, lucrează luni de zile pentru ca pe scenă să vedeţi un concert simfonic de neuitat. Sper să fiţi alături de noi”, a spus solista.

Andra a îmbrăcat pe scenă o rochie ediție limitată Alberta Ferretti, care costă nu mai puțin de 2.281 euro. La eveniment au fost prezenţi David, fiul ei, soţul Cătălin Măruță, socrii şi părinţii ei, prietenii, Cristiana Bota şi fiul ei, Tudor Bota, Magda Pălimariu, Daniel Buzdugan, Alexandre Eram cu fiul.

andra
Andra, alături de Andreea Esca
foto: arhivă personală

 

Andra a cântat alături de orchestra condusă de Andrei Tudor, iar pe scenă au urcat pe rând Alex Velea, Luminița Anghel, Andi Moisescu, Călin Goia de la Voltaj și Andreea Esca.

andra
Andra, alături de Alex Velea
foto: arhivă personală
loading...
Loading...