Asemenea celebrităților internaționale, și câteva vedete autohtone s-au decis să ajute cum pot în lupta împotriva pandemiei de coronavirus.


Având în vedere că s-a tot vorbit de faptul că unitățile spitalicești nu sunt în prezent dotate cu cele necesare pentru ca medicii să își poată desfășura activitatea în mod normal, aceștia neavând suficiente halate și măști de protecție spre exemplu, o cântăreață autohtonă a decis că este momentul să pună piciorul în prag.

Andra, gest extrem de generos în plină pandemie de coronavirus

Andra a anunțat că va face o donație de 20.000 euro, sumă ce va ajunge la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București. Spital pus la grea încercare zilele acestea.

Suma, una impresionant de mare pentru un artist român, va ajunge mâine în contul fundației principalului spital românesc din lupta împotriva virusului COVID-19. Donația vine în contextual în care medicii se plâng de lipsurile cu care se confruntă la locul de muncă în ciuda celor susținute de autorități.

„Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor.

Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale care se află în prima linie de luptă cu virusul, m-au emoționat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a transmis artista, potrivit Viva.

Se pare că și Gigi Becali a făcut același gest admirabil, donând o sumă impresionată tot pentru aceeași unitate spitalicească. În ultimele zile, patronul FCSB, cunoscut pentru latura sa altruistă, a făcut donații de aproxmativ 100.000 de euro la “Matei Balș”, după ce conducerea spitalului i-a cerut ajutorul, conform Cancan.

 
 
Loading...