Andra va avea o vară activă, din punct de vedere profesional. În curând începe filmările pentru ”Românii au talent” şi, conform apropiaţilor ei, va juriza şi show-ul ”Vocea României Junior”, tot la (PRO TV). Mai punem la socoteală concertele şi reclamele. Pe lângă toate acestea, ea trebuie să-şi caute şi o ţinută de naşă.


Se anunţă nuntă mare în showbiz, pe 28 august, căci Marius Ivancea, alias What’s Up, şi logodnica lui, Simina, au decis să-şi unească destinele.  Solistul, care a dat lovitura, acum doi ani, cu videoclipul ”Taxi”, piesă care i-a adus peste 18 milioane de vizualizări pe Internet, nici că a stat pe gânduri când a trebuit să-şi aleagă naşa. S-a dus glonţ la uşa Andrei, cu un imens buchet de flori, iar propunerea de suflet a fost acceptată cu bucurie de soţii Măruţă. 

14-vedete-what-up-simina.gif

What’s Up şi Simina se vor căsători pe 28 august

Dacă e să dăm timpul înapoi, nici nu e de mirare că What’s Up şi-a dorit-o naşă pe Andra. Nu de alta, dar, în urmă cu patru ani, când numele acestuia era total necunoscut pe piaţa muzicală, ea a înregistrat, alături de el, piesa ”K la Meteo”. Melodia a fost biletul câştigător al artistului debutant, care acum primeşte şi câte 2.000 de euro pentru un recital.

Dar, până la marele chef, Andra are multă treabă, căci a început filmările pentru ”Românii au talent” (PRO TV), iar în prezent se află în tratative pentru postul de jurat şi la noul show de la PRO TV, ”Vocea României Junior”. Aici, îi va avea colegi de scaun pe Marius Moga şi pe Inna. „Andra aduce multă publicitate prin firmele la care a făcut reclamă (n.r.- la condimente, scutece şi şampon), aşa că e un motiv în plus să fie dorită la concursul pentru tinere talente”, ne-a declarat o sursă din PRO TV. Deşi are un program încărcat, soţia lui Cătălin Măruţă îşi dedică timpul liber micuţilor lor, David (5 ani) şi bebeluşa Eva Maria.

Loading...