Andra lansează o nouă piesă în limba română, o melodie de dragoste, intitulată „Supereroi“. În videoclip, artista joacă alături de un tânăr actor despre care se tot aude în ultima vreme: Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu.


Versurile piesei „Supereroi“ au fost scrise de Irina Rimes care, de altfel, îi este și colegă Andrei la emisiunea „Vocea României“, de la PRO TV. Videoclipul piesei „Supereroi“ e deja disponibil pe canalul de YouTube al artistei. Clipul a fost filmat într-un decor spectaculos, în Palatul Ghica Victoria, din București. Regizorul Roman Burlaca a gândit producția ca pe o poveste de dragoste contemporană și, în același timp, atemporală, punând accent pe momentele dificile, desprinse din realitate, care definesc o relație autentică de dragoste. Andra apare în clip alături de actorul Ilie Dumitrescu Jr (Toto), fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu.

andra-toto-dumitrescu_2.jpg

andra
Andra, în videoclip cu Ilie Dumitrescu Jr

Tânărul actor, care s-a remarcat cu rolurile sale din „Un pas în urma serafimilor“ și „Hackerville“, este student la Actorie în Londra și a zburat de pe o zi pe alta la București ca să filmeze alături de Andra. „A fost o plăcere să lucrez cu Andra, ea și Cătălin Măruță sunt doi oameni minunați. Melodia este foarte frumoasă, vocea Andrei fiind perfect pusă în valoare“, a mărturisit Toto.

Filmările au durat o zi și Andra a schimbat trei ținute, dar și mai multe coafuri, care îi pun în valoare feminitatea și senzualitatea. „Orice relație are parte de provocări și cu toții suntem, de fapt, Supereroi când iubim și facem povestea de dragoste să meargă mai departe, indiferent de greutăți. Eu nu cred că dragostea durează trei ani, ci cât o facem noi să reziste, chiar dacă există momente de neliniște, de suspin, de întrebări, dar și de gust amar. Iubirea ne aruncă la pământ, dar tot ea ne ridică“, a declarat Andra.

Ultima piesă lansată de Andra a fost în luna august a anului trecut, în colaborare cu Descemer Bueno, Enrique Iglesias și El Micha. „Nos Fuimos Lejos“ a depășit pe rând recordurile de la noi. Melodia a ocupat mult timp locul 1 în trending pe YouTube și a strâns peste 43 de milioane de vizualizări în doar cinci luni de la lansare, fiind difuzată și în străinătate: în Anglia, Spania, Italia sau Columbia, dar și în Japonia.

Loading...