Ziua de Florii va avea o semnificaţie specială de acum înainte în familia lui Pepe. Soţia lui Raluca a născut astăzi ( 5 aprilie) o fetiţă perfect sănătoasă care va fi botezată Rosa Alexandra. După ce bruneta a devenit mămică pentru a doua oară, la scurt timp rudele şi prietenii au început să o viziteze la maternitate.


Naşii de cununie ai cuplului Raluca-Ionuţ Pascu nu puteau să lipsească de la marele evniment. Andra şi Cătălin Măruţă au dat o fugă la maternitate şi au îmbrăţişat-o pe proaspăta mămică. I-au făcut urări de sănătate şi au publicat mesaje emoţionante pe conturile lor de socializare.

andra_raluca.jpg

raluca pepe nastere fetita vizita andra maternitate
Andra s-a dus la Raluca la maternitate la scurt timp după ce soţia artistului a născut o fetiţă
foto: Facebook

"Astăzi s-a născut finuţa mea, Rosa Alexandra, fiica lui Pepe şi a frumoasei lui soţii, Raluca. Ei sunt finii noştri de cununie, copiii lor sunt o parte din viaţa noastră, fiindu-ne finuţi, la rândul lor. Şi ce nume putea purta fetiţă lor frumoasă ca un vis, dacă nu unul de floare, care să adune în el toată frumuseţea şi dragostea pământului? A venit pe lume de Florii...Mi-au dat lacrimile de bucurie pentru ei... şi m-am emoţionat foarte tare când mi-au spus că au ales numele Alexandra pentru că aşa mă cheamă pe mine...Să le dea Dumnezeu norocul pe care-l merită, pe care-l aşteaptă, care să transforme acest pui de om într-o fiinţă sănătoasă şi minunată! Aştept cu mare dragoste primul zâmbet nevinovat şi superb al finuţei mele! Doamne-ajută!", a scris Andra pe Facebook după ce a vizitat-o pe Raluca la maternitate.

Cătălin Măruţă a fost şi el foarte emoţionat, mai ales că în curând va deveni şi el tată de fată. "V-aş fi spus acum ce se spune în popor, că bărbaţii adevăraţi devin taţi de fete... Dar cum eu am un băiat (deocamdată), am să sar peste asta. Finul meu Pepe, a devenit tatăl mândru al unei fetiţe frumoase (cum altfel?), Rosa Alexandra. A primit un prenume de la nasa Andra (Alexandra, oficial) şi unul de la ziua Floriilor. Pepe, înarmează-te de pe-acum, fetele frumoase trebuie păzite bine! :)) Dincolo de orice glumă, sunt fericit pentru fericirea lor, sper că, în calitate de naşi, să le purtăm noroc şi de-acum înainte şi să ne vedem copiii mari, sănătoşi şi înveliţi într-o aură de noroc divin!", a scris prezentatorul tv pe contului lui oficial de Facebook. 

După Raluca, Andra a fost de departe cea mai emoţionată la maternitate. Este şi de înţeles ca artista să trăiască astfel de sentimente. În curând ea va aduce pe lume al doilea copil al familiei Măruţă. Artista este însărcinată în cinci luni şi urmează să nască tot o fetiţă în această vară. Andra şi Cătălin Măruţă sunt părinţii unui băieţel, David, în vârstă de patru ani.  

Loading...