Show-ul „Asia Express” a revenit în forță și se pare că nici nu a început bine și deja le dă bătăi de cap concurenților. Cea mai afectată de condițiile grele din cadrul competiției s-a arătat Bianca Drăgușanu, care în unele momente de tensiune nu și-a mai putut controla nici măcar limbajul. Telespectatorii s-au arătat extrem de nemulțumiți de comportamentul fostei prezentatoare TV, susținând că s-au săturat să-i asculte acesteia înjurăturile.


Nici bine nu a început emisiune că fanii sunt deja furioși! Printre telespectatorii nemulțumiț ai emisiunii de la Antena 1 s-a numărat și Andreea Bălan, care a dezvăluit că îi place să urmărească show-ul, însă nu înțelege cum li s-a permis concurenților să folosească un asemenea limbaj în timpul filmărilor. Deși nu a dat nume, cântăreața a publicat în mediul online un mesaj care o viza în mod cert pe Bianca Drăgușanu. 

Andreea Bălan, nemulțumită de comportamentul concurenților de la „Asia Express”

Andreea s-a legat de mai multe aspecte întâlnite la comportamentul Biancăi pe parcursul competiției, printre care și nestăpânirea limbii engleze la un nivel cât de cât conversațional. Bianca Drăgușanu nu excelează deloc la acest capitol, făcând multe greșeli gramaticale și de pronunție. Nici în limba română nu s-a descurcat foarte bine fosta prezentatoare TV, având în vedere că majoritatea replicilor ei au fost cenzurate din cauza limbajului vulgar folosit. De asemenea, cântăreața a fost șocată să audă concurente înjurând și făcându-și de râs partenerii cu care au venit în emisiune. 

bianca-dragusanu-oana-sora-asia-express.jpg

Bianca Drăgușanu participă la „Asia Express” alături de sora ei, Oana
Foto: Instagram

„Mă uit la Asia Express România. Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție dar: -nu ai cum să înjuri femeie fiind, că un birjar și nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după;  -nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo;  -nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din Ro (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante.

Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv. O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute. De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (dincolo de înțelegerea mea n.r). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a comentat cântăreața în mediul online.

 

Telespectatorii și-au arătat nemulțumirea în mediul virtual

De asemenea, nici internauții nu au trecut cu vederea atât de ușor scăpările Biancăi. Chiar și ceilalți concurenți au comentat pe marginea subiectului. „Ce sunt reacţiile astea?! Avem o nouă poreclă pentru ea. Bip Bianca o să-i zicem de acum încolo”, a spus ironic Şerban Copoţ după ultimele episoade Asia Express. „De ce trebuie să suportăm un astfel de comportament în cadru unui show de divertisment? De ce nu este descalificată și dată afară din emisiune Bianca Drăgușanu?

Nu trebuie să ascultăm în fiecare secundă o înjurătură, nu vrem să auzim doar jigniri, nu trebuie să acceptăm fițe, comportament de mahala și nici voi nu trebuia să ne livrați o astfel de emisiune! Sperăm să CNA-ul să va amendeze pentru că ați promovat un astfel de comportament! E o emisiune pozitivă și vrem să vedem oameni cu o atitudine potrivită și cu bun simt!", a scris pe pagina de Facebook a show-ului unul dintre telespectatorii nemulțumiți de limbajul Biancăi Drăgușanu.

Loading...