Numele Andreei Bălan (32 de ani) a ajuns în presa britanică, și nu într-un articol care îi promovează concertele sau melodiile. „Star-pop suferă o gafă vestimentară rușinoasă în direct – dar nu își dă seama că este descoperită”, titrează publicația The Mirror.


„Cântăreața română Andreea Bălan cânta la televizor în timpul unei emisiuni de maximă audiență când maioul a trădat-o”, scrie The Mirror. Jurnaliștii britanicii scriu că vedeta noastră ar fi rămas cu sfârcul la vedere în timp ce dansa pe ritmurile melodiei „Habibi”.

 Totuși, în articol este atașat un videoclip din emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, „Un Show Păcătos”, în care apare iubita lui Luis Lazarus, Andreea Lazăr, cântând și dansând într-o costumație sexy alături de echipa ei.

„Andreea Bălan nu a conștientizat deloc gafa până la sfârșitul melodiei”, au mai scris britanicii. Cel mai probabil, confuzia a venit din cauza faptului că în partea sus a ecranului apărea informația „Imediat: Andreea Bălan, demonstrație incredibilă”.

gafa_the_mirror_andreaa_balan.jpg

gafa the mirror andreea balan
The Mirror a gafat din cauza informației plasate în partea de sus a ecranului
foto: captură video

Andreei Bălan i-a intrat costumul în zona intimă la concert FOTO

andreea_balan0.jpg

andreea balan
Andreea Bălan (31 de ani) a făcut spectacol pe scena Media Music Awards
foto: Captură Video MMA

În timpul prestației, spre sfârșit, Andreea a fost „luată pe sus” de colegul ei dansator, care a învârtit-o deasupra capului. Deși mișcările de dans le-au ieșit perfect celor doi, se pare că ținuta artistei, formată doar dintr-un body alb, nu a fost o alegere prea fericită.

Andreei i-a alunecat body-ul

andreea_balan_3.jpg

andreea balan
Andreea Bălan (31 de ani) a avut probleme cu garderoba la Media Music Awards
foto: Captură Video MMA

 

Când a ridicat-o în aer, Andreea nu și-a dat seama de problemă, însă atunci când a dat-o jos de pe umeri și a ținut-o în poziție oblică deasupra scenei, partenerul de dans i-a prins, din greșeală, costumul. Acesta a alunecat direct în zona intimă a artistei.

andreea_balan_2.jpg

andreea balan
Datorită dresurilor și a lenjeriei intime purtate pe dedesubt, părțile intime ale Andreei Bălan (31 de ani) au fost ascunse de ochii publicului
foto: Captură Video MMA

 

Din fericire, pentru a fi sigură că nu va rămâne complet dezbrăcată în fața a mii de oameni în cazul unui astfel de accident, Andreea a purtat dresuri și lenjerie intimă de culoarea pielii pe sub costumul de dans. 

A avut rochie inspirată din «Game of Thrones»

Apariția Andreei Bălan pe covorul verde de la Media Music Awards a fost una inedită, mai ales că frumoasa vedetă a ales o rochie cu totul specială. Aceasta a purtat o ținută complet albă, pentru care s-a inspirat din serialul „Game of Thrones”/„Urzeala Tronurilor”, mărturisind că a vrut foarte mult să seme cu Daenerys Targaryen, cunoscută și drept Mama Dragonilor.
 
 
Loading...