Andreea Bălan a dezvăluit recent cum s-a desfășurat prima întâlnire dintre George Burcea, partenerul ei de viață, și micuța lor, Clara Maria. După ce a întâmpinat probleme în timpul nașterii prin cezariană și și-a sacrificat viața ca să aducă cea de-a doua fetiță a lor pe lume, cântăreața a ținut să-i mulțumească soțului ei pentru toată susținerea și a explicat cum a reacționat George când și-a cunoscut micuța pentru prima oară, fiind pus sub presiunea stării de sănătate din acel moment a iubitei lui.


Andreea Bălan s-a externat recent din spital și, după ce a trecut printr-o situație critică în momentul în care i-a dat naștere fetiței sale, din cauza unor complicații care au adus-o chiar aproape de moarte, acum vedeta este acasă, în brațele celor dragi, care au așteptat-o cu nerăbdare. Cântăreața a dezvăluit că starea ei este una bună în prezent și că se bucură din plin din nou de rolul de proaspătă mămică, ea și George mai având acasă o micuță, surioara mai mare a Clarei, Ella Maya. 

andreea-balan-george-burcea.jpg

George Burcea a trecut prin momente grele atunci când soția lui a întâmpinat complicații în sala de nașteri
Foto Instagram

Andreea Bălan, despre momentul emoționant în care George Burcea și-a văzut fetița pentru prima oară

Andreea Bălan a rememorat totuși zilele petrecute în spital și a împărtășit o fotografie cu prietenii ei virtuali, alături de un mesaj emoționant, prin intermediul căruia a descris cum a decurs prima întâlnire dintre George Burcea și Clara Maria, având în vedere că la acel moment ea încă se afla în stare de inconștiență, iar soțul ei nu știa dacă să se bucure de minunea pe care o strânge în brațe sau să fie extrem de îngrijorat pentru starea de sănătate a iubitei lui.

„O poză cât 1000 de cuvinte, făcută în timp ce eu eram la terapie intensivă după stopul cardio respirator. Abia azi, acasă, am aflat cât de greu i-a fost să își vadă soția inconștientă, intubată și în același timp, să-și vadă fetiță nou născută sănătoasă și să se bucure de ea. A fost alături de mine trup și suflet și s-a bucurat pentru fiecare pas mic pe care l-am făcut înapoi spre viață”, a scris Andreea Bălan în mediul online.

Andreea Bălan a trecut printr-un stop cardio-respirator

Andreea Bălan a avut parte de o zi cum nu s-ar fi așteptat vreodată. Vedeta a născut o fetiță la o clinică privată din Capitală în urmă cu câteva zile, însă în timpul operației de cezariană a suferit un stop cardio-respirator. George Burcea, soțul acesteia, a fost cel care a ținut să clarifice orice informații ar fi putut apărea cu privire la acest subiect. 

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a fost mesajul actorului George Burcea, publicat pe rețelele sociale la momentul respectiv.

Loading...