Este maşină de făcut bani! Andreea Bălan are concerte pe bandă rulantă, iar perioada Sărbătorilor de Iarnă o îmbogăţeşte de-a dreptul. Artista are programate 12 concerte în decembrie, care-i rotunjesc veniturile cu 44.000 de euro. Ea le promite fanilor spectacole pline de energie, în care va cânta şi va dansa.


La 33 de ani, Andreea Bălan se poate considera o femeie realizată. S-a căsătorit cu actorul George Burcea, de un an este mămica unei fetiţe pe nume Ela, iar pe plan profesional totul merge strună.

12_foto-2-2-col.jpg

Andreea are o fetiţă şi este căsătorită cu George Burcea

 

Este jurată la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, care-i bagă lunar în buzunar un salariu de aproximativ 3.000 de euro, la care se adaugă veniturile din concerte. Spre exemplu, luna următoare va câştiga echivalentul unei garsoniere pentru că are o grămadă de spectacole.

Andreea Bălan este una dintre artistele extrem de solicitate în ultima lună din an şi, totodata, preferata organizatorilor. Cu spectacolul intitulat ”Fantezia de iarnă”,  unde artista va apărea alături de o echipă de opt  dansatori, dintre care şapte fete şi un băiat, Petrişor Ruge, aceasta va avea 12 reprezentaţii. Opt prin ţară, iar patru sunt programate de Revelion. ”Dragilor, ne vedem cu noul show special pentru sărbători- FANTEZIA DE IARNĂ, în următoarele date: 01.12 - Bucureşti (aer liber), 05.12 - Arad (aer liber), 08.12 - Princess (bal fac. de Sociologie), 14.12 – Braşov (Aro),15.12 – Bucureşti (Arenele Romane), 15.12 - Bucureşti (party), 16.12 - Rm. Vâlcea (mall), 17.12 - Piatra Neamţ (aer liber), Revelion Bucureşti x 2, Seciu x 2 + alte date în lucru pe care le voi anunţa cum se confirmă”, a scris artista pe Facebook-ul ei.  Pentru un program, tariful Andreei Bălan este de 2.700 de euro, iar preţul se dublează de Revelion astfel că,  la un simplu calcul, aflăm că Bălan va încasa într-o lună de cântat aproximativ 44.000 de euro. Însă suma nu este una fixă, pentru că impresarul artistei, Florin Nedelcu, a mai primit solicitări pentru concerte, aşa că luna decembrie este aur pentru Andreea Bălan. 

Despre artistă s-ar putea spune că este piesa de rezistenţă a familiei, având în vedere salariul de actor şi veniturile provizorii din colaborările din filme ale soţului ei, actorul George Burcea. Acesta se va ocupa de fiica lor, atunci când Andreea se va afla pe scenă. 

De Revelion şi de Crăciun, ei vor cânta în familie! 

 

Delia va susține două concerte în Noaptea dintre Ani. Ea va cânta la “Jubile Concept” din Pipera, alături de mama ei, solista de muzică populară Gina Matache, apoi este așteptată la Bamboo, unde vor mai cânta Pepe şi Doina Spătaru. Aici meniurile costă între 750 şi 2.000 de euro, pentru o masă de opt persoane. 

 

Și soţii Maxer, Dinu şi Deea, vor face show, pe 31 decembrie, susținând un program artistic la “Mari Vila Hotel” din București. Cei doi soţi au în program atât recitaluri, cât şi dansuri pe care tânăra soţie a lui Dinu le prestează. Un meniu costă 420 de lei, iar pentru copii meniul este de 180. 

 

Şi Clejanii cântă în familie, de Sărbători. Ei vă așteaptă, pe 25 decembrie, de Crăciun, la Restaurantul ”Mia musica”, din Capitală, unde vor susține un recital. Alături de Ioniță și de Viorica, va urca pe scenă și fiicălor, Margherita. Preț: 120 de lei de persoană. 

 

 

 
 
Loading...