Andreea Bălan și tatăl ei au o relație foarte tumultoasă, astfel că, timp de mai mulți ani, cei doi nu prea și-au vorbit. Și chiar dacă el a declarat că nu a fost invitat la cununia civilă a fiicei sale, iată că artista a îngropat securea războilui și l-a invitat la nunta din septembrie.


Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 10 august, iar vedeta a omis, intenționat sau nu, să nu-și invite tatăl la cununica civilă, chiar dacă Săndel Bălan și-a pregătit și costumul. După ce atât artista, cât și familia ei, au trecut prin clipe de cumpănă în momentul în care Andreea a adus-o pe lume pe cea de-a doua ei fetiță, suferind atunci un stop cardio-respirator în timpul cezarienei, în prezent viața vedetei s-a întors pe un făgaș normal și astrele par că îi surâd din nou acesteia.

Andreea Bălan și-a unit și în fața legii destinul de cel care i-a fost mereu alături în momentele critice și care i-a dăruit și doi copii, partenerul ei de viață, actorul George Burcea, însă nu a vrut să împărtășească fericirea și cu tatăl ei.

Andreea Bălan și tatăl ei ar avea o relație apropiată acum

„Nu mai este un subiect sensibil de mult. Așa cum am evoluat în general, am evoluat și la acest capitol. Mă înțeleg foarte bine cu tata și îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relație foarte OK, vine și o vede pe Clara, o vede pe Ella când dorește el. Doar că nu locuiește aproape de noi. Locuiește în Ploiești și ne vedem foarte rar”, pentru viva.ro.

Andreea Bălan și-a invitat tatăl la nuntă

„Da, este invitat la nuntă. Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărțit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun și de Paște, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni”, mai spune ei, potrivit sursei citate mai sus.

Andreea Bălan nu și-a invitat tatăl la cununia civilă cu George Burcea

Ziua de sâmbătă, 10 august, a fost una extrem de fericită pentru cântăreață și apropiații ei, însă un membru cheie al familiei acesteia a lipsit de la marele eveniment. Surse apropiate familiei vedetei au declarat pentru Click! că marele absent a fost tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, care și-ar fi dorit din tot sufletul să îi fie alături fiicei lui în aceste clipe emoționante, însă nu a fost invitat la cununia civilă a artistei. 

Mai mult decât atât, deși bărbatul știa că fiica lui urmează să facă pasul cel mare în viitorul apropiat și își pregătise toate necesare pentru eveniment, se pare că acesta a aflat prin intermediul rețelelor de socializare că Andreea s-a cununat civil cu George Burcea, el nefiind anunțat de data în care cei doi soți au pășit în fața stării civile.

Aceleași surse au declarat pentru Click! că Săndel Bălan își pregătise un costum special pentru marele eveniment și spera să fie invitat la cununie, însă în ziua cea mare în care fiica lui se căsătorea civil, el era la Ploiești, singur în casă, aflând de pe Facebook detaliile legate cu privire la eveniment. Soția lui, mama Andreei, a fost însă invitată, cele două ținând ascuns de el data cununiei civile. Săndel Bălan a trecut prin momente jenante atunci când vecinii l-au căutat să-l felicite pentru cununia fiicei lui, el neștiind măcar că evenimentul a avut deja loc. Potrivit apropiaților familiei, bărbatul nu ar fi „bine-venit” nici la nunta Andreei. 

Loading...