Andreea Bălan trece prin momente cumplite.


Starea bunicii sale se agravează pe zi ce trece tot mai mult, aceasta suferind în urmă cu câteva zile, un atac cerebral, iar în cursul zilei de miercuri a trecut printr-o operaţie. Din păcate, bătrâna a intrat în comă.

Cântăreaţa nu se poate bucura pe deplin de timpul petrecut în Statele Unite, fiind extrem de afectată de suferinţa prin care trece bunica sa.

Conform emisiunii ''Acces Direct'', de joi seara, tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan a declarat, că deşi, Andreea este plecată din ţară, ea este la curent cu starea de sănătate a bunicii: ''Andreea ne sună tot timpul din America''.

Pe pagina sa personală de Facebook, Andreea a publicat, în urmă cu câteva zile, un mesaj de rămas bun pentru bunica ei: "Când doctorul îţi spune că bunica ta iubită nu mai are nicio şansă, nu ştii cum să reacţionezi. Cum să mă împac cu gândul că e doar o chestiune de timp, de zile. Te iubesc mamaia mea scumpa, m-ai crescut şi mi-ai făcut copilăria superbă! Sufăr şi nu vreau să cred că azi e ziua în care mi-am luat rămas bun!Mereu vei fi în sufletul meu!", a fost mesajul acesteia.

Bunica Andreei Bălan este în comă

Bunica Andreei Bălan este în comă

 

 
 
Loading...