Andreea Bălan a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a exprimat regretul faptului că timpul trece, iar copiii ei cresc. Deși artista a fost la un pas de moarte, acum se bucură de tot ce-i oferă viața și de timpul alături de cei dragi.


Andreea Bălan a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în care a apărut alături de fiica ei cea mare. Andreea Bălan s-a reîntors pe scenă și a reușit să treacă peste toate clipele grele prin care a trecut imediat după ce a adus pe lume cea de-a doua fetiță. 

Fotografia publicată de artistă arată cât de mult își iubește copiii, dat fiind faptul că regretă că timpul trece atât de repede. 

„Prea repede trece timpul și vedem acest lucru pe copiii noștri care cresc văzând cu ochii”, a scris Andreea Bălan pe Facebook. 

64644330_10158434860832646_4303059873379123200_n.jpg

Andreea Bălan își iubește foarte mult copiii
Foto Facebook

Andreea Bălan, patru operaţii într-o singură lună

Andreea Bălan încă mai are se pare de tras după operaţia de cezariană prin care a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Clara, din luna martie. Cântăreaţa a suferit complicaţii grave, care i-au pus viaţa în pericol şi a fost supusă ulterior la mai puţin de alte 3 intervenţii chirurgicale. După tot acest chin, solista este vizibil slăbită şi cu multe kilograme în minus, pe care le-a dat jos brusc din cauza problemelor de sănătate.

"Situaţia arată bine, operaţia s-a vindecat. Am acordul medicilor să cânt şi să dansez. Cu vlogul meu am arătat faţa mea sinceră, pe care mulţi ani nu am vrut să o arăt. Scena mă împlineşte la un nivel foarte profund. Eu ca să fiu fericită şi sănătoasă psihic, am nevoie să urc pe scenă. Fac asta de la 10 ani. Este ca un drog. Nu pot să trăiesc. Cea mai lungă pauză a fost acum, de patru luni. A fost îngrozitor să stau acasă. Mă împlinesc copiii, mă împlineşte familia, dar scena mă împlineşte la fel de mult. Am nevoie de scenă ca să fiu fericită la fel cum am nevoie de familie şi copii ca să fiu la fel de fericită. Ambele mă împlinesc egal şi încerc să găsesc o modalitate să le împac pe amândouă. Eu, fără scenă, simt că nu trăiesc”, a declarat Andreea Bălan la Antena 1.

Loading...