Andreea Bălan a intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de pe patul de spital, după aproape trei zile de când a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, prin care i-a dat naștere celei de-a doua fetițe ale sale, micuța Clara Maria.


Andreea Bălan a pus o întreaga echipă de medici, dar și pe admiratorii, familia și apropiații ei, pe jar, după ce în timpul cezarianei prin care i-a dat naștere fetiței ei a întâmpinat câteva complicații care au făcut-o să intre în stop cardio-respirator. Starea cântăreței este una bună în prezent, aceasta fiind mulțumită de profesionalismul doctorilor, și a putut să își strângă și micuța în brațe pentru prima oară.

Andreea Bălan, despre stopul cardio-respirator cu care s-a confruntat 

După ce s-a încărcat cu multă energie pozitivă de la Clara Maria, a doua fetiță a ei și a partenerului ei de viață, George Burcea, pe care a ținut-o strâns la piept minute bune, Andreea a intrat în direct prin intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Acces direct” pentru a detalia întâmplarea nefericită prin care a fost nevoită să treacă, aflându-se chiar la un pas de moarte din cauza emboliei amniotice. 

andreea-balan-fetita.jpg

Andreea Bălan și-a revenit și și-a strâns în brațe fetița
Foto: Instagram

Artista a susținut că s-a aflat mult timp în stare de inconștiență și nu își mai amintește aproape nimic, chiar dacă familia susține că a stat de vorbă cu ea, însă în prezent se simte bine și este foarte fericită că și-a cunoscut fetița. „Abia de astăzi sunt bine şi mi-am strâns fetiţa în braţe. Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce.

La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită. Au făcut echipă şi m-au salvat. Poate nu mai eram dacă nu eram aici (la acel spital n.r). Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o. George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore. Abia astăzi ţin minte cu adevărat ce s-a întâmplat. O ţin în braţe, nu mă dezlipesc de ea. E foarte mititică.

Am şi uitat că şi Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet aşa. Eu astăzi am ajuns în salon. Doctorul a venit de acasă în cinci minute a venit şi mi-a povestit că eram la un pas să mor. Am rămas aşa... nu mi-am dat seama că a fost atât de grav.

Sunt fericită că a trecut moartea pe lângă mine. Am doi copii sănătoşi. Important era ca fetiţa să fie sănătoasă. Se poate întâmpla oricui, deși e un caz foarte rar. Abia acum vorbesc şi cu George, lucidă fiind. El a venit ieri, alatăieri, mi-au spus că au vorbit cu mine, dar nu îmi aduc aminte. Au stat cu lacrimi în ochi şi cu frică", a dezvăluit Andreea Bălan. 

 

 

 
 
Loading...