Sunt binecunoscute scandalurile dintre Andreea Bălan și tatăl ei, cu care nu mai are o relație foarte apropiată. Recent și-a concentrat atenția asupra mamei ei, și le-a dezvăluit fanilor de pe Facebook că este de părere că orice s-ar întâmpla într-o familie, mama este cea responsabilă.


Postarea în care face această mărturisire și spune că a acuzat în tot acest timp persoana greșită, dar că își iartă mama, a stârnit controverse. Unii dintre internauți au acuzat-o că își spală rufele în public și că prea des își plânge oful, în loc să se bucure de ceea ce a reușit să clădească pentru ea.

„Ești o fată faină, dar începi să obosești poperul cu traumele din copilărie... e atât de mult negativism și disperare în zilele noastre, atâta depresie, atâta traumă, încât cu greu găsim persoane fericite, persoane care să ne motiveze, ai tot ce-ţi doreşti, ai copil, soţ, casă, carieră. De ce te întorci în trecut să răscoleşti, că tot ziceai că ai depăşit momentul? Plus că sunt oameni care efectiv au poveşti grele în spate, abandonuri, violuri, abuzuri fizice, psihice şi care emană un aer curat şi pozitiv că ţi-e mai mare dragul. Capul sus şi hituri vesele, că asta ne place!”, i-a scris o admiratoare.

Iar Andreea i-a și răspuns, pentru a-i explica de ce face aceste lucruri și de ce scrie aceste, mesaje „pline de negativism”. „N-ai înțeles nimic. Când un om de succes vine şi povesteşte prin ce a trecut, alţi oameni se vor simţi înţeleşi şi se vor identifica cu acea persoană şi vor simţi că există vindecare. Îşi vor spune "Dacă ea a reuşit şi eu pot", pentru că majoritatea tind să renunţe şi duc o viaţă tristă fără să îşi găsească împlinirea. Să ştii că e foarte simplu pentru mine să spun ce viaţă perfectă am, pentru că acum o am, dar aşa nu pot arăta oamenilor care trec prin ceea ce am trecut şi eu că există o cale spre vindecare şi spre succes. Eu nu mă întorc în trecut ca să răscolesc, ci arăt că dacă eu am trecut peste şi alţii o pot face. Cât despre hit-uri vesele, am zeci”, a explicat ea.

 
 
Loading...